ryzen master ı aç otomatik overclok da boc ayarı var onu 200 e çek onayla o yeterli gelicektirArkadaşlar 7600 işlemcim var bugün akşam 360mmlik bir soğutucu teslimat Alicam işlemcimi full güçte kullanmak istiyorum
B650mk gigabyte-AnaKart
Yardımcı olucak yâda kaynak gösterebilecek var mı
ryzen master ı aç otomatik overclok da boc ayarı var onu 200 e çek onayla o yeterli gelicektir
adam 360 mm sıvı sogutma alımış yeterli gelicektirAnakartın vrm'leri iyi değil sınırları zorlamamanı tavsiye ederim.
ne sobası dostum adama 6.0 ghz e çıkar demiyoruz zaten ryzen 7600 ün max tubosu 5.1 ghz zaten bahsedilen ayar + 250 mhz ekler 5.1 den 5.350 ye çıkarır anakart bunu tabikide başarı ile kaldırır zaten çok üst kalite bir sıvı sogutucu kullanılıcak 360mm.Aga soğutucun iyi eyvallah ama bu o.c'da bi okadar anakartta önemli vrm'den kastım budur :
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
7 fazlı anakart sobaya döner.
Vrm yandıktan sonra ne anlamı kalacak bilginiz yoksa yazmayın.adam 360 mm sıvı sogutma alımış yeterli gelicektir
Aga bu sıcaklıklar ne! Kaynıyor son 3'lü.
Yaptın mı bende yapmak istiyorum valorant da 500FPS altına inmemek için kaç fps + aldın?Arkadaşlar iyi sağ olunda son olarak kaça kadar kullanabılırım bu soğutucu ve anakart ile
Yaptım vram o arkdaşların dediği gibi saçma sapan yükselmedi 51 52 de kaldı yazanlar bilgisiz galiba.Valoranta denemedim ama cinabench r23 de 2-3k arası skor oynadı 5.4gz çıkardım 5.5 rahat görürdüYaptın mı bende yapmak istiyorum valorant da 500FPS altına inmemek için kaç fps + aldın?