Neler Yeni

🔥İndirim Ryzen 5 7600 - RTX 5070 Ti - 1TB M2 - 32GB RAM 67.999₺

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Turhan Işık
49999 tl ederi. 54999 tl maksimum verilmesi gereken para. Almayın eşek gibi düşecekler fiyatları.

Keyfen

80+ Bronze
çöp sistem başka bişi değil, iyice bu işin boku çıkmaya başladı bu ürünün kar 749 dolar fiyat etiketine sahip bir ekran kartı olan giriş-orta segment arası bir sistem bu kadar etmemeli 3 asgari ücretten bahsediyoruz bu kadar fırsatçılık olmaz aga bu ne ya böbrekle ödiyelim aga istersen

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,787
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Beyler bu fiyatlara bu ekonomik koşullarda bu kartları alınmaz. Almayın, almazsanız mecburen düşüreceklerdir, isterlerse arttırsınlar boykot edelim ya 2. Elden 4080S falan alalım bunlara o kadar para vermeyelim

Keyfen

80+ Bronze
Beyler bu fiyatlara bu ekonomik koşullarda bu kartları alınmaz. Almayın, almazsanız mecburen düşüreceklerdir, isterlerse arttırsınlar boykot edelim ya 2. Elden 4080S falan alalım bunlara o kadar para vermeyelim
sonuna kadar katılıyorum bu kadar absürt fiyatlardan kar marjlarından satış yapılamaz aga bu ne ya 28 bine ürün gelcek 50 bine satcak ne güzel iş

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Burak
Fiyatlar ildiğiniz üzere sadece ekran kartı 55K, Sistem çok mantıklı

Alınmaz pahalı fiyatların oturmasını bekleyin piyasa sakinlesin düşmeyin tuzağa hepsi yem bunların.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Talep arz satın alım azaldımı seve seve her marka fiyatı düşürecektir normal fiyatlara dönünce saldiracagiz pusuda beklesim herkes. Almayın bu fiyatlara yazık.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,479
İsim
Diyarhan
Biraz performanstan ödün verip neredeyse yarı fiyatına güzel sistemler alınabilir. 35k ya 7800Xt li sistem hala çok daha mantıklı geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
bunicktamyirmiharfli
Bırakın şu boykot işlerini artık ya onlar kârlı çıkıyor bi anlamadınız şunu

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,787
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Bırakın şu boykot işlerini artık ya onlar kârlı çıkıyor bi anlamadınız şunu
Nası kârlı çıkacaklar ki ben uzun zamandır hiçbir şey almıyorum. Karda olan benim gidip onun yerine altin alıyorum 😂 altını bozduruop alsam daha cok kardayim

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
nightlessx
Şu forumda onay almadan sıcak fırsat konusu açtırılmaması lazım, her şeyi kampanya gibi paylaşıyorlar. :ROFLMAO:

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,428
İsim
Kadir
Fiyatlar o kadar dengesiz ki bir de dün msi gaming trio asus dualdan daha ucuzdu :kekw:
Üst segment modeller elbette giriş segmentlerden pahalı olur ama adamlar lansman fiyattan çok az sattı hatta bazı firmalar hiç satmadı dün, 5070 de de aynısı olursa ben almam lansman fiyatta veriyorsa versin giriş segmenti. Kafalarına göre fiyat belirliyorlar şuan 4xxx de böyle değildi 4070 ertesi gün lansman fiyattan alınabiliyordu

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Fiyatlar ildiğiniz üzere sadece ekran kartı 55K, Sistem çok mantıklı

Ekran kartı 55k ama yerinde bir fiyat değilki zaten bu sistemin olması gereken fiyat maksimum 60K olmalı eskiden hazır sistemler teker teker toplamaktan bile daha uyguna gelirdi şimdi kendiniz alıp toplasanız daha iyi sistem çıkar ben teknoloji istiyom diyen ve kazıklanmak istiyom diyen adam gitsin alsın bu sistemi buna bu para verileceğine 65K ya 4070 Tİ SUPER 9700X işlemcili sistemde toplanır veya saf güç istiyom diyen adam 60K ya kaliteli bileşenler olan 7900XT 9700X işlemcili sistemi gene toplayabilir bunlar ciddi anlamda fahiş ve yüksek fiyatlar kesinlikle alınmaz almayın aldırtmayın

Top Bottom