sonuna kadar katılıyorum bu kadar absürt fiyatlardan kar marjlarından satış yapılamaz aga bu ne ya 28 bine ürün gelcek 50 bine satcak ne güzel işBeyler bu fiyatlara bu ekonomik koşullarda bu kartları alınmaz. Almayın, almazsanız mecburen düşüreceklerdir, isterlerse arttırsınlar boykot edelim ya 2. Elden 4080S falan alalım bunlara o kadar para vermeyelim
Alınmaz pahalı fiyatların oturmasını bekleyin piyasa sakinlesin düşmeyin tuzağa hepsi yem bunların.Fiyatlar ildiğiniz üzere sadece ekran kartı 55K, Sistem çok mantıklı
![]()
ULTIMA-5070TI / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS PRIME GeForce RTX 5070 Ti OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-5070TI sistem tavsiyesi ASUS temasıyla hazırlanmış, AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RTX 5080 Ti OC 16B ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Hiç görmedim nerede var öyle sistem35k ya 4070 super sistem alın daha iyi 2. el
2. elde var, sıfırda 40k civarına bulunabiliyor ara araHiç görmedim nerede var öyle sistem
Nası kârlı çıkacaklar ki ben uzun zamandır hiçbir şey almıyorum. Karda olan benim gidip onun yerine altin alıyorumBırakın şu boykot işlerini artık ya onlar kârlı çıkıyor bi anlamadınız şunu
Fiyatlar o kadar dengesiz ki bir de dün msi gaming trio asus dualdan daha ucuzduBeyler bu fiyatlara bu ekonomik koşullarda bu kartları alınmaz. Almayın, almazsanız mecburen düşüreceklerdir, isterlerse arttırsınlar boykot edelim ya 2. Elden 4080S falan alalım bunlara o kadar para vermeyelim
Ekran kartı 55k ama yerinde bir fiyat değilki zaten bu sistemin olması gereken fiyat maksimum 60K olmalı eskiden hazır sistemler teker teker toplamaktan bile daha uyguna gelirdi şimdi kendiniz alıp toplasanız daha iyi sistem çıkar ben teknoloji istiyom diyen ve kazıklanmak istiyom diyen adam gitsin alsın bu sistemi buna bu para verileceğine 65K ya 4070 Tİ SUPER 9700X işlemcili sistemde toplanır veya saf güç istiyom diyen adam 60K ya kaliteli bileşenler olan 7900XT 9700X işlemcili sistemi gene toplayabilir bunlar ciddi anlamda fahiş ve yüksek fiyatlar kesinlikle alınmaz almayın aldırtmayınFiyatlar ildiğiniz üzere sadece ekran kartı 55K, Sistem çok mantıklı
![]()
ULTIMA-5070TI / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS PRIME GeForce RTX 5070 Ti OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-5070TI sistem tavsiyesi ASUS temasıyla hazırlanmış, AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RTX 5080 Ti OC 16B ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr