FGUQWOFHQWOFHQWFOIQ ne sacmaliyorsun sen ciktigi anda satin alabilcegin bi sistemi fiyatlar oturcagi( ki oturursa) anda aliyorsun sistem gayet uyumlu tam performans calisirsin anakart cok iyi degil o da o islemciye yeter zaten ekran karti 7 saat once cikti 2 ay sonraki fiyatina aliyorsun XDDDDGiriş seviye parçalar ile olması gerekenden çok üstte sattıkları kartı, olması gerekenden daha az üstte fiyata denk gelecek şekilde kombine ediyorlar. Bunları cazip görüp aldığımız sürece de düzen böyle gider, düzülen de…
hocam mevzu diger kartlarla karsilastirma degil bu kartin fiyati 42-45k arasi olucak bu belli kimse bu karti 30kya beklemesin bizim ulkede oyle bi sey yok ha yurtdisindan alirsan tabi ucuza gelir ama bizim ulkede mevzu bu maalesef yeni sistem toplamak isteyenler icin en uygun en performansli sistem bu cunku tebilion enayi avlar gibi sistemi 75kya kakalamaya calistiHer turlu pahalı hocam ha parası olan alır ama mantıksız. 48 e git 4070s li sistem çek daha iyi.
o zaman biz de 5070 almayıp 4070s öneririzFGUQWOFHQWOFHQWFOIQ ne sacmaliyorsun sen ciktigi anda satin alabilcegin bi sistemi fiyatlar oturcagi( ki oturursa) anda aliyorsun sistem gayet uyumlu tam performans calisirsin anakart cok iyi degil o da o islemciye yeter zaten ekran karti 7 saat once cikti 2 ay sonraki fiyatina aliyorsun XDDDD
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam mevzu diger kartlarla karsilastirma degil bu kartin fiyati 42-45k arasi olucak bu belli kimse bu karti 30kya beklemesin bizim ulkede oyle bi sey yok ha yurtdisindan alirsan tabi ucuza gelir ama bizim ulkede mevzu bu maalesef yeni sistem toplamak isteyenler icin en uygun en performansli sistem bu cunku tebilion enayi avlar gibi sistemi 75kya kakalamaya calisti
tabi onermekte sonuna kadar haklisin 20k fiyat farkina %10 performans aliyorsun bence de sifirdan sistem alicak bi insan icin 4070 super daha mantikli bi tercihtir MFG gibi istegi yoksao zaman biz de 5070 almayıp 4070s öneririz![]()
Sen aldın ve bilişsel çelişkiden kaçınmak için mi bu tuhaf tavır? Yoksa sistemi sen mi satıyorsun?FGUQWOFHQWOFHQWFOIQ ne sacmaliyorsun sen ciktigi anda satin alabilcegin bi sistemi fiyatlar oturcagi( ki oturursa) anda aliyorsun sistem gayet uyumlu tam performans calisirsin anakart cok iyi degil o da o islemciye yeter zaten ekran karti 7 saat once cikti 2 ay sonraki fiyatina aliyorsun XDDDD
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam mevzu diger kartlarla karsilastirma degil bu kartin fiyati 42-45k arasi olucak bu belli kimse bu karti 30kya beklemesin bizim ulkede oyle bi sey yok ha yurtdisindan alirsan tabi ucuza gelir ama bizim ulkede mevzu bu maalesef yeni sistem toplamak isteyenler icin en uygun en performansli sistem bu cunku tebilion enayi avlar gibi sistemi 75kya kakalamaya calisti
700W PSU ve bu SSD olmamış.Fiyatlar ildiğiniz üzere sadece ekran kartı 55K, Sistem çok mantıklı
![]()
ULTIMA-5070TI / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS PRIME GeForce RTX 5070 Ti OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-5070TI sistem tavsiyesi ASUS temasıyla hazırlanmış, AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RTX 5080 Ti OC 16B ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
ben almadim sistemi daha fazla para verip daha iyi islemcili toplamak hedefim.mevzu senin fiyat algin hayal dunyanda yasiyorsunSen aldın ve bilişsel çelişkiden kaçınmak için mi bu tuhaf tavır? Yoksa sistemi sen mi satıyorsun?
klasik toplama pc neler neler gorduk700W PSU ve bu SSD olmamış.
Mesele benim fiyat algım değil. Aynı ülkede yaşıyoruz, farkındayım ben de bazı şeylerin. Adamlar EU da 30k ye alabildiğin modeli burada 52k den satışa sunuyorlar. Sonra gpu seviyesine göre dandik psu, dandik ssd, bu seviyede genelde tercih edilmeyecek anakart vs. ile kombinleyip ekran kartı fiyatı birkaç bin tl daha düşük olacak şekilde satıyorlar. Biz de kalkıp buna fırsat falan diyoruz tepki gösterip bu kartları almamak yerine. Dünyaya 1 kere geldim elimde pc yok hemen istyorum diyenlere lafım yok ancak elinde iyi veya kötü sistemi olan arkadaşların bu durumu boykot etmesi lazım. Siz ise gelip burada güya dalga geçiyorsunuz, xD li falan yorum atıyorsunuz.ben almadim sistemi daha fazla para verip daha iyi islemcili toplamak hedefim.mevzu senin fiyat algin hayal dunyanda yasiyorsun
sen fiyatlarla iligli konu sahibine XD li yorum atiyorsun fiyatta boykot edilcek bi sey olsa hayli hayli boykot ederim zaten klasik bi ekran karti harici 25k olan bi sistem ustune ekran kartinin "Normal" (ulkemizce) fiyatinda gayette saglam bi sistem her toplama kasada oldugu gibi psu ve ssdler kotu bunun disinda fiyatla ilgili elestrilcek bi durum yok 4080 performansinda karti 4080 fiyatinda alacaksin zaten bizim ulkede hep boyleydi bi de ustune ustluk yeni cikmis bi kart ha sana katiliyorum bu kadar ucuz fiyat (42k) bi tek gaming gen de var diger yerlerde hepsi 50k bu iyiye isaret kimse almamaya devam ederse her satici bu fiyatlardan saticaktir(~40k) daha assagisi maalesef mumkun degil her ekran kartinda oldugu gibi bunun da sonu boyle olucakMesele benim fiyat algım değil. Aynı ülkede yaşıyoruz, farkındayım ben de bazı şeylerin. Adamlar EU da 30k ye alabildiğin modeli burada 52k den satışa sunuyorlar. Sonra gpu seviyesine göre dandik psu, dandik ssd, bu seviyede genelde tercih edilmeyecek anakart vs. ile kombinleyip ekran kartı fiyatı birkaç bin tl daha düşük olacak şekilde satıyorlar. Biz de kalkıp buna fırsat falan diyoruz tepki gösterip bu kartları almamak yerine. Dünyaya 1 kere geldim elimde pc yok hemen istyorum diyenlere lafım yok ancak elinde iyi veya kötü sistemi olan arkadaşların bu durumu boykot etmesi lazım. Siz ise gelip burada güya dalga geçiyorsunuz, xD li falan yorum atıyorsunuz.
Konu sahibinin hangi girdisine karşılık o yorumu atmışım bakınız dönüp. Parçaları üşenmeyip en ucuzundan topladım, kart 42 değil 45 k ye denk geliyor. 4080 performansındaki kartı 4080 den ucuza ya da hemen hemen aynı fiyata almak zaten yeni nesillerin olayı ya. Bizim ülkede böyle deyip kabullenilmesinden rahatsız oluyorum ben. Ve kabullenmiş insanların her olasılığa karşı en kötüsünü öne sürerek kendini rahatlatmak için fiyatlar düşmez, haftaya 500k olur gibi yaklaşımlar sergilemesinden. Bu durum aptalca bir ekran kartı gündeminde görülüyor olsa da bence bizim ülke genelinde, her bağlamdaki sağlıksız yaklaşımımızın bir tezahürü. Yoksa yemişim kartını, fiyatlar böyle de olsa hepimiz bir şekilde gücümüzün yettiği en iyisini alıp geçeceğiz bir noktada.sen fiyatlarla iligli konu sahibine XD li yorum atiyorsun fiyatta boykot edilcek bi sey olsa hayli hayli boykot ederim zaten klasik bi ekran karti harici 25k olan bi sistem ustune ekran kartinin "Normal" (ulkemizce) fiyatinda gayette saglam bi sistem her toplama kasada oldugu gibi psu ve ssdler kotu bunun disinda fiyatla ilgili elestrilcek bi durum yok 4080 performansinda karti 4080 fiyatinda alacaksin zaten bizim ulkede hep boyleydi bi de ustune ustluk yeni cikmis bi kart ha sana katiliyorum bu kadar ucuz fiyat (42k) bi tek gaming gen de var diger yerlerde hepsi 50k bu iyiye isaret kimse almamaya devam ederse her satici bu fiyatlardan saticaktir(~40k) daha assagisi maalesef mumkun degil her ekran kartinda oldugu gibi bunun da sonu boyle olucak
ben tek tek fiyatlari topladigimda 42k ya geliyordu hepsinin de linkini atabilirim en ucuz fiyatlari sectim benden nasi 3k ucuza buldun hayret dogrusu.2 ay once 4070 ti super ryzen 5 7600 li sistemler indirim basligi altinda 50kya satiliyordu. Bu fiyatlar dunyanin her yerinde de boyle su an en ucuz 5070 ti 900 dolardir belki yoktur bile stoklarda 900 dolarin bizim ulkede 1100 dolar(42k) olmasini beklemek kadar dogal bi sey yok cunku bu ulkede yillardir bu artista fiyatlar vardi yeni bi sey degil elestricel bi seyse en bastan elestrilmek lazimdi millet yeni bi fiyat gelmis gibi davraniyor oyle bi sey yok. 2-3 ay sonra stoklar turdisinda yenilenince de bu fiyatlar sabit kalcak dememin nedeni su ulkede ekonomi cok oynak bizim ulkede hep boyleydi yine yeni bi sey yok hal boyle olunca firmalar kendini guvenceye almak icin bu fiyattan satmaya devam edecekler. Bu durum da en cok beni sifirdan pc toplama plani olan beni uzer .yani konuyu uzatmanin mantigi yok kapatalim konuyu herkes gibi ben de bu fiyatlarin dusmesini isterim ama konu bizim istememiz kadar basit degil cunku en temeldeki ekonomi de bozuklar olunca bu retailerlar bu fiyatlardan satiyor ve satmak zorunda olarakKonu sahibinin hangi girdisine karşılık o yorumu atmışım bakınız dönüp. Parçaları üşenmeyip en ucuzundan topladım, kart 42 değil 45 k ye denk geliyor. 4080 performansındaki kartı 4080 den ucuza ya da hemen hemen aynı fiyata almak zaten yeni nesillerin olayı ya. Bizim ülkede böyle deyip kabullenilmesinden rahatsız oluyorum ben. Ve kabullenmiş insanların her olasılığa karşı en kötüsünü öne sürerek kendini rahatlatmak için fiyatlar düşmez, haftaya 500k olur gibi yaklaşımlar sergilemesinden. Bu durum aptalca bir ekran kartı gündeminde görülüyor olsa da bence bizim ülke genelinde, her bağlamdaki sağlıksız yaklaşımımızın bir tezahürü. Yoksa yemişim kartını, fiyatlar böyle de olsa hepimiz bir şekilde gücümüzün yettiği en iyisini alıp geçeceğiz bir noktada.