Neler Yeni

Ryzen 5 7600X Ve Rx 7700 XT Sistem aldım sizce nasıl

NodYett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Eren Çarko
Son düzenleme:

Gif Man

80+ Gold

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Baya böyle b1llurlu olmuş hocam elinize sağlık aldıysanız hayırlı olsun. Ha tabi şu var pahalı. Bu kadar bütçeniz varsa bu marka model, yoksa da üst düzey marka model içeren hazır sistemlere bakın derim.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Ahmet Yıldırım
Aşırı Pahalı !
Aslında baktığımız zaman öyle aşırı pahalı değil. Kullanılan ssd ve anakart üst düzey modeller. Ram 32 gb. Üstelik çok üstün bir sıvı soğutma tercih edilmiş. Ekran kartı 3 fanlı model bu da fiyatı yükseltiyor. Tek anlamadığım bu kadar kaliteden ödün verilmeyen bir sistemde psu neden bronz sertifikalı bir high power? Bir tık pahalı diyebiliriz. Hayırlı olsun diyelim.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
Fazla pahalı. Sıvı soğutucuya da gerek yoktu. Biraz daha eklense 7800x3d + RX 7800 XT gelirdi.

NodYett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Eren Çarko
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında baktığımız zaman öyle aşırı pahalı değil. Kullanılan ssd ve anakart üst düzey modeller. Ram 32 gb. Üstelik çok üstün bir sıvı soğutma tercih edilmiş. Ekran kartı 3 fanlı model bu da fiyatı yükseltiyor. Tek anlamadığım bu kadar kaliteden ödün verilmeyen bir sistemde psu neden bronz sertifikalı bir high power? Bir tık pahalı diyebiliriz. Hayırlı olsun diyelim.
hocam elimde o psu vardı onu kullandım ileriki zamanlarda gold yapmayı ve tam modüler almayı planlıyorum

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
Niye kızgın atıyorsun knk

NodYett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Eren Çarko
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
toplamaya göre pahalı değil ama hazır sistemlere göre pahalı tutuyor pahalı demenize moral bozukluğu manasında kızgınlık attım
Toplamaya göre de pahalı. 7500f varken 7600x'e daha fazla para harcamak gereksiz. Ayrıca o 360mm soğutucu da gereksiz. Yarı fiyatına kule tipi de yeterli seviyede soğuturdu. Anakart da yine daha ucuza kaçılabilirdi. Amacın ileriye dönük olsun vs. ise belki olabilir. Yine de iyi sistem elbette. Seni mutlu ettiyse hayırlı olsun.

NodYett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Eren Çarko
Toplamaya göre de pahalı. 7500f varken 7600x'e daha fazla para harcamak gereksiz. Ayrıca o 360mm soğutucu da gereksiz. Yarı fiyatına kule tipi de yeterli seviyede soğuturdu. Anakart da yine daha ucuza kaçılabilirdi. Amacın ileriye dönük olsun vs. ise belki olabilir. Yine de iyi sistem elbette. Seni mutlu ettiyse hayırlı olsun.
hocam normalde 7500f alacaktım ama önceki sistemimde ekran kartında sorun çıktığında kullanamamıştım bunda o sorunu yaşamak istemediğimden igpu bir model aldım 7600 ile aralarında 300 tl fark vardı ben aldığımda o yüzden x i tercih ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ anakartı ileriye dönük işlemcilerde daha performanslı kullanabilirim diye düşünmüştüm

Top Bottom