🔥İndirim Ryzen 5500 2491 Tl Yaniyorrrr

Konuda 400 lira için tartışma dönmüş ya ondan söyledim. Ne kadar vergi ödersin bu ürüne?
Onu Sipariş Eden Arkadaşlar Bilir, Onlara Sormak Lazım.
Her Ürüne Farklı Vergi Çıkıyodur Yüksek İhtimalle.

valla hocam 1.5 sene sonra bozulsa süreç nasıl işliyor kimse bilmiyor. amazon değiştiriyormuş veya iade alıyormuş gibi söylemler var. yapan ben duymadım.herkes miş-muş konuşuyor. inşallah yapıyordur. tr amazonda ayakkabı iptal ve ücret iadesine 1 hafta bekledim.onu düşünemiyorum.
Dayı yeter sal da ammma boş yapmışsın sen git face de kadın bulmaya çalış

16 MB Cache ALINMAZ Yazdığın İçin Yanlış Bilgilendirme Yedin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aga Boş Mesaj Atmayın, 150 Euro Sınırı Var Yurt Dışı Siparişlerde.
Ek Vergi Çıkıyor.

amd nin bu işlemcisine para verilmez​

aynı fiyata satılan Intel i5-12400F kat ve kat daha iyi üstelik amd anakartları yeni teknolojiyi desteklemiyor örnek thunderbolt 4​

aynı fiyata satılan Intel i5-12400F kat ve kat daha iyi üstelik amd anakartları yeni teknolojiyi desteklemiyor örnek thunderbolt 4​

O zaman 12400f varken Alınmaz yazsaydınız, İşlemci 16MB Cache'den Dolayı Alınmaz Gibi Mesaj Atmışsınız.

İncehesapta az önce 2298 liraya sattılar

Sipariş etmiştim iptal etmiş amazon almanya sebebini bilmiyorum

İndirimde yakalarsan r5 5500 + B450M S2H 3000 liraya bile denk gelir. Şuan 12400F TR fiyatı 2999 TL. En ucuz anakart 1600 TL. En ucuz B serisi anakart 2200 TL. Ki r5 5500 ile a320 alırsan 2800 tl ye falan bile denk getirebilirsin indirimlerde

Alsam mı emin olamadım.

Geri