Ryzen 6. nesil neden sadece mobilde var ?

AM4 e geliceğini söylemedim ki :D.
AM5 e diyorsan onların da artıkları gelecek zaten ama büyük ihtimal 6000 değil 7000F serisi olarak gelecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

am4 1300küsür pin olması lazm am5 1700 pin baya bir pin var sokette sınırlıyor artık işlemciyi

birde şimdiki intel işlemciler ısı dağıtıcı arasındaki termal iletim termal macun ile yapılıyor kullandığım eski intel 4. nesilde ilemci lehim ile ısı iletim yapıyordu 7. nesil ryenler ne ile bu iletimi yapıyor lehim - sıvı metal - termal macun ?
Normalde Ryzen hepsinde lehim kullanıyordu ama sonraki serilerde bazılarında macun da kullanıldığı ortaya çıkmıştı. Sanırım hala çoğunda lehim kullanıyorlardır.

AM5 e diyorsan onların da artıkları gelecek zaten ama büyük ihtimal 6000 değil 7000F serisi olarak gelecek.

Normalde Ryzen hepsinde lehim kullanıyordu ama sonraki serilerde bazılarında macun da kullanıldığı ortaya çıkmıştı. Sanırım hala çoğunda lehim kullanıyorlardır.
snowman x4 r5 7600 de stresste 90c oluyor 90w çekiyor akım olarak normalmi?

Yanılmıyorsam nvidia 8xx serisi de sadece mobilde vardı.

Nanometre düştükçe ısı daha ufak bir alanda toplandığı için sıcaklık artabiliyor. Yine de 90 derece çokmuş be 😀

Bence burda macun sürmede bir problem var :D.
temizlğine özen gösterip incede sürdüm sürdüğümün fotoğrafını bulamadım mx4 kullandım
1692038711198.png

1692038725013.png
1692038738374.png

temizlğine özen gösterip incede sürdüm sürdüğümün fotoğrafını bulamadım mx4 kullandım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Durum şöyle, özenle ince tabaka olucak şekilde macunluyoruz güzel ama o kadar ince oluyorki bu sefer tam randumanlı soğutmuyor o yüzden her daim ince tabaka olarak bütün yüzeye yaydıktan sonra 2-3 damla ortaya bi yerlere sıkarım ki macun tam doldursun arayı garanti olsun.

Durum şöyle, özenle ince tabaka olucak şekilde macunluyoruz güzel ama o kadar ince oluyorki bu sefer tam randumanlı soğutmuyor o yüzden her daim ince tabaka olarak bütün yüzeye yaydıktan sonra 2-3 damla ortaya bi yerlere sıkarım ki macun tam doldursun arayı garanti olsun.
2 damla olayını yapmadım ince sürdüm soğutucuyu oturttum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,517
Üyeler
189,625
Son üye
Berpro35
Geri