Ryzen 7 5700x işlemci için anakart önerisi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Tamamdır o zaman msi mpg b550 gaming plus alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de ups önerir misin bu elektrikler çok sık gitmeye başladı. En azından pc kapatmaya zaman olacak kadar süre versin yeterli
Hocam hangi psu yu kullanıyorsun ona birazda psuda etkili

Tamamdır o zaman msi mpg b550 gaming plus alıyorum

Bir de ups önerir misin bu elektrikler çok sık gitmeye başladı. En azından pc kapatmaya zaman olacak kadar süre versin yeterli
Kanka iyi bir güç kaynağı alırsan zaten bunları etkiliyor ya akımı felan dengeliyor yani

güzel bi b550 alın götürür sizi bütçeniz varsa ve zamanınız ddr5 zorlayabilirsiniz
Msi mpg b550 gaming plus hakındaki yorumun ne? Fiyatı 5250₺

Hocam hangi psu yu kullanıyorsun ona birazda psuda etkili

Kanka iyi bir güç kaynağı alırsan zaten bunları etkiliyor ya akımı felan dengeliyor yani
Kullandığım psu yu yazmıştım ama yine yazayım corsair rm850e 850w 80+

güzel bi b550 alın götürür sizi bütçeniz varsa ve zamanınız ddr5 zorlayabilirsiniz
Hocam 3 seneden fazla kullanacak 5700x i bile yeni almış boşuna anakarttan kısmasın soğutuculu kaliteli bir şey alsın am6 ya geçer am6 çıkınca yeni mimari yapar yani

Hocam 3 seneden fazla kullanacak 5700x i bile yeni almış boşuna anakarttan kısmasın soğutuculu kaliteli bir şey alsın am6 ya geçer am6 çıkınca yeni mimari yapar yani
Bide ekran kartını değiştiricem onu da 4070 düşünüyorum

Msi mpg b550 gaming plus hakındaki yorumun ne? Fiyatı 5250₺

Kullandığım psu yu yazmıştım ama yine yazayım corsair rm850e 850w 80+
Allah Allah bende 750e sini kullanıyorum daha öyle bir sorun yaşamadığım Allah yaşatmasında koruması var diye biliyorum ups hakkında pek bir bilgim yok akım korumalı priz alabilirsiniz

dedim zaten bütçesi varsa diye yoksa bi sorunum yok

kardeşim am5 geldi diye am4 %40 performans mı kaybetti ben 5700x3d aldım çoğu am5 e yakın performans alıyorum taktınız şu am5 e yeni nesil işlemciler çıkınca gider o nesilden alır
tmm gitsin x570 alsın o zaman 10 sene kullanır
mantıklı öneri yapıyoruz inatlasıyorsunuz ne alırsa alsın

5070’lerde güç kablosu yanıyor diyr duydum o yüzden 4070 düşündüm. Bir de nvidia kullanmak istiyorum
Hocam nvidia içinde alıcaksanız 5070 alın geçin ama 9070 5070 den güçlü rtx in görüntüyü bozduğunu düşünüyorum kendi tercihim amd oldu memnunumda bu fiyata 4070 almayın ama size tavsiyem 40 serisi kartlar stock yok diye aşırı fiyat olarak şişiriyorlar

dedim zaten bütçesi varsa diye yoksa bi sorunum yok
Sorumu görmedin sanırsam. Msi mpg b550 gaming plus iş görür mü fiyatı 5250₺

Hocam nvidia içinde alıcaksanız 5070 alın geçin ama 9070 5070 den güçlü rtx in görüntüyü bozduğunu düşünüyorum kendi tercihim amd oldu memnunumda bu fiyata 4070 almayın ama size tavsiyem 40 serisi kartlar stock yok diye aşırı fiyat olarak şişiriyorlar
Hm anladım tamamdır o zamansa biraz daha bekleyeyim. Yorumlarınız için sağolun. İyi forumlar

Sorumu görmedin sanırsam. Msi mpg b550 gaming plus iş görür mü fiyatı 5250₺

Hm anladım tamamdır o zamansa biraz daha bekleyeyim. Yorumlarınız için sağolun. İyi forumlar
iyi akşamlar hocam iyi forumlar başka bir sorunuz olursa özelden cevaplıyabilirim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,384
Üyeler
186,055
Son üye
adaaaaaa
Geri