Çözüldü✓ Ryzen 7 5700X'li Sisteme Ekran Kartı Önerisi

cevap verme kanka 5 6 fps lerde geziyor yüzde ve binde bir fps yanlış bilgi verdin adama kabul et 5700x ile 9070xt kullanılmaz
YOK ŞİMDİ HAKKINI YEMEYELİM 1080P RT LOW ULTRA AYARLARDA 100/1 FPS 10 GÖRÜYOR. ADAM OLANA ÇOK BİLE :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam o kadar akıcı oynuyor ki oyunu... Tertemiz, tertemiz oynuyor oyununu.
İlk açılış ilk shader olduğunda kısa süre drop olur. Muhtemelen o dropları orada yedi. Zaten drop yemez diye bir şeyde yok, yer.
Maksat oynanışına zarar veriyor mu vermiyor mu? Buna bakılır. Tertemiz yağ gibi akıyor oyun işte.
O gördüğünüz 8/2 FPS'ler hiç oynarken olmadı örneğin ama olabilirde dediğim gibi. Ne kadar olduğu önemli olan, ama hiç olmadı.
Çok sık tekrarlasa, 30sn-1dk'da bir olsa o zaman size hak verirdim ama hiç yok.
Tamamını izledim. Tertemiz oynadı, daha kötü dediğiniz şey tertemiz.
TAMAM KARDEŞİM bu oyunda bir problem yaşamadı diye her oyundada yaşamıyacağı anlamına geliyorsa ben tamamım peki sen şimdi bu kartın bu işlemci ile kararlı çalıştığı bir vidyo atta görelim

TAMAM KARDEŞİM bu oyunda bir problem yaşamadı diye her oyundada yaşamıyacağı anlamına geliyorsa ben tamamım
Daha kötü dediğin şey tertemiz. İzlemeden video atıyorsun.
Yağ gibi akıyor oyunu, uzatmaya gerek yok.

Daha kötü dediğin şey tertemiz. İzlemeden video atıyorsun.
Yağ gibi akıyor oyunu, uzatmaya gerek yok.
1600de mesajı var görende bir şey biliyor sanacak herif hala 5700x 9070xt savunuyor

1600de mesajı var görende bir şey biliyor sanacak herif hala 5700x 9070xt savunuyor
Son 3 gündür bana şu olmaz bu olmaz diyenler attıkları videolarda kendi tezlerini çürüttü hep.
Benim bir şey yapmama da gerek yok aslında :)

Son 3 gündür bana şu olmaz bu olmaz diyenler attıkları videolarda kendi tezlerini çürüttü hep.
Benim bir şey yapmama da gerek yok aslında :)
tamam kanka sen 5700x alsaydın keşke 9800x3d ye boşuna para vermişsin 5700x bile besliyormuş zaten

@Senoly @mucel @ekran kartı 01010
Arkadaşlar öncelikle ilginiz için teşekkür ederim bu tartışmalarınız cidden önemli önemseyip bir şekilde fikirlerinizi paylaşmışsınız yeni okudum yorumlarınızı
Lakin benim Amd ekran kartları konusunda bi ön yargım var forumun başında da beyan etmiştim bunu Nvidia olarak Rtx 4070 gayet güçlü bunu biliyoruz ama 5060 ti 5070 gibi ekran kartlarıda güncelliği yüzünden kafamı çok kurcalıyor kusura bakmayın keşke daha güçlü bir işlemcim olsaydı da bu şekilde ufak tatlı tartışma yaşanmasaydı

Arkadaşlar öncelikle ilginiz için teşekkür ederim bu tartışmalarınız cidden önemli önemseyip bir şekilde fikirlerinizi paylaşmışsınız yeni okudum yorumlarınızı
Lakin benim Amd ekran kartları konusunda bi ön yargım var forumun başında da beyan etmiştim bunu Nvidia olarak Rtx 4070 gayet güçlü bunu biliyoruz ama 5060 ti 5070 gibi ekran kartlarıda güncelliği yüzünden kafamı çok kurcalıyor kusura bakmayın keşke daha güçlü bir işlemcim olsaydı da bu şekilde ufak tatlı tartışma yaşanmasaydı
AMD yanaşmak istemezseniz ikinci el 4070Ti SUPER güzel olabilir, sıfır 5070 parasına bulunabiliyor. 5070 bence almayın, tek başına çok parasını hakettiği söylenemez. 25K civarı denk gelirse güzel olur ama. Ek olarak 1440p geçişi de öneririm, 5700x 1440p’de daha rahat edecektir

abdullah abinin nvidia ve intelin yatırımı hakkında konuştuğu vidyoda yorumlara bakarken bi adam ' 5600x ile en fazla hangi ekran kartını kullana bilirim ' diye sormuş altınada bir adam ' darboğaz diye bişi yok . o işlemciyi oc yaparak tüm amd ekran kartlarını kullana bilirssin ' demişti büyük ihtimalle aynı kişisinzi :D:D:D
5600-6900-3080 i 1080p de besliyor 2 k sa 4070tis e kadar besliyor 5700x le arasında pek fark yok diye biliyorum taş çatlasın 4080 desek 2k da yine 1080 p de zor gibi

İkinci el alacaksan 3080-6800 iyidir eğer işlemci değiştiricem ileride diyorsan 9070xt felan alıp işlemciyi 7600x veya 5900x yapabilirsin

9070xt nerde besliyor 1080p de bilgin yok fiktrin olmasın ayrıca 6800xt nin neresi tuhaf para harcatma taş gibi kart 10k bandında en iyisi
Bu arkadaş biraz sorunlu boşuna laf anlatmayın 8 faz vrm anakart önerilir mi 10k bütçede dedim vrm sıcaklıkları atmış bunla Gamingin ne alakası var 12 faz vrm ve 8 katman opsiyonuna bakılmadı dedim 8 faz önermişsin dedi hâlâ gülüyorum

Eğer işlemci değiştireceğim ileride gibi bir fikrin varsa veya soket değiştirmek gibi planların varsa istediğin kartı al alacağın am5 kartlar her türlü götürür aynı platformda 5900x dışı mantıklı işlemci yok ama alacaksan 14600k+b760 veya 7600x-9600x-b650 alabilirsin

5070 bütçeniz yetiyorsa 5070 alın öyleyse. 5060 TI ile arada önemli performans farkı var.

Bu arkadaş biraz sorunlu boşuna laf anlatmayın 8 faz vrm anakart önerilir mi 10k bütçede dedim vrm sıcaklıkları atmış bunla Gamingin ne alakası var 12 faz vrm ve 8 katman opsiyonuna bakılmadı dedim 8 faz önermişsin dedi hâlâ gülüyorum
Seni burada rencide etmem lazımdı aslında ama uyarı yiyince daha rencide olmanı istememiştim.
Hiçbir işlemciyi, anakart uyumunu, çalışma mantığını bilmiyorsun.
VRM-Faz nedir bilmiyorsun.
Bildiğini sandığın hiçbir şeyi bilmemen çok üzücü.

9k'ya 9600X alacak adama gidip 10-12k'lık lüzumsuz anakartlar önerdin bilgisizliğin yüzünden. Daha da rencide olmak istemiyorsan sus ve öğren.
1758574736581.webp

1758575579007.webp

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-09-22 235527.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-22 235527.webp
    60 KB · Hit: 16
  • 1758575527744.webp
    1758575527744.webp
    54 KB · Hit: 9
Seni burada rencide etmem lazımdı aslında ama uyarı yiyince daha rencide olmanı istememiştim.

9k'ya 9600X alacak adama gidip 10-12k'lık lüzumsuz anakartlar önerdin bilgisizliğin yüzünden. Daha da rencide olmak istemiyorsan sus ve öğren.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Sen utanmadan hala yazıyor musun ya tamam kanka 8 faz vrm önerme diyince sıcaklık test videosu atmaya devam et sen okumadım bu arada ne yazdığını umrumda felan değil boş adamsın 😀

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Utanmadan birde tüm mesajları taramış yarılıyorum gece gece güzel kahkaha attırdın devam et böyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,162
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri