- Konu Sahibi Konu Sahibi
Stress testi yaptığımda şuanki haliyle 94 derece görüyor benim işlemci oyunlarda bu kadar yükselmiyorYetmeyebilir 7600x ile 90 derece üstü görüyor
Stress testi yaptığımda şuanki haliyle 94 derece görüyor benim işlemci oyunlarda bu kadar yükselmiyorYetmeyebilir 7600x ile 90 derece üstü görüyor
bence bir mağazaya yüklü sipariş geçildi ödemesi yapılmayınca gümrükte merdiven aldı dağıtıldı bu gibi satıcılara çünkü hocam 1 kişide sadece 10 adet vardı kiminde 8 adet neyse .bir ürün alıyorsak her zaman ürünün garantisi faturası olucak ben biraz pimpirikliyim o yüzden kafam rahat olsun demiştim.Amazonda büyük ihtimal çok ucuza alındı o yüzden ucuz bence
noctua nh d15s 7600x te 90 derece mi görüyor?Yetmeyebilir 7600x ile 90 derece üstü görüyor
Siz hangi işlemci ile kullanıyorsunuz yeterli oluyor mu ?bence bir mağazaya yüklü sipariş geçildi ödemesi yapılmayınca gümrükte merdiven aldı dağıtıldı bu gibi satıcılara çünkü hocam 1 kişide sadece 10 adet vardı kiminde 8 adet neyse .bir ürün alıyorsak her zaman ürünün garantisi faturası olucak ben biraz pimpirikliyim o yüzden kafam rahat olsun demiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
noctua nh d15s 7600x te 90 derece mi görüyor?
2 sistem mevcut bende 11700k da boşta 29 33. oyunda 55 60 arası 7800xd3 boşta 30 35 oyunlarda 59 61 arası daha yukarı çıktığını görmedim. ama ben fazladan birer fan daha aldım inventus mağazsından.Siz hangi işlemci ile kullanıyorsunuz yeterli oluyor mu ?
Benim kasam gırtlağına kadar Noctua fanlarıyla dolu iç hacmi geniş ve ferah içerisi bildiğiniz buz gibi, arkadaşın kasası küçük ve hava sirkülasyonu çok zayıf demek ki o fereceleri görüyor. YouTube de işlemcinizi ve d15s yazın sizde göreceksiniz performansını.İkinizin arasındada aynı soğutucutla bu kadar fark olması biraz garip geldi.