Sanctum
80+
- Reaksiyon skoru
- 93
5000lira fiyatta A tier psular başlıyorken 6500 liraya sırf beyaz diye b- alınmaz.B- hocam Biraz daha iyi olsa iyi olurdu B+ A- falan
5000lira fiyatta A tier psular başlıyorken 6500 liraya sırf beyaz diye b- alınmaz.B- hocam Biraz daha iyi olsa iyi olurdu B+ A- falan
Beyaza denk gelmedim dostum beyazlar malum sürekli zamlanıyor renk problem değilse bence enermax iş görür ileriye dönük ama arkadaş kesinlikle beyaz düşünüyor sanırım5000lira fiyatta A tier psular başlıyorken 6500 liraya sırf beyaz diye b- alınmaz.
Sleeve+enermax daha mantıklı ama arkadaşın bütçe bol.Beyaza denk gelmedim dostum beyazlar malum sürekli zamlanıyor renk problem değilse bence enermax iş görür ileriye dönük ama arkadaş kesinlikle beyaz düşünüyor sanırım
Aynen sleeved kablo ayarlayıp takılabilir miss gibiSleeve+enermax daha mantıklı ama arkadaşın bütçe bol.
Benimde kablolar sırıtıyor sistemde ama gpu için 1x 8 pinli gpu streamer kablo bulamadım lianli nin çift var galiba sadece cpu gpu ve anakart için alcamda lianlinin yok mu 1x8 pinli streamer kablosuSleeve+enermax daha mantıklı ama arkadaşın bütçe bol.
Sitede yazanların çoğu fazla değerlerneye göre yeterli diyorsun. Kendi sitelerinde bile adamlar 850 önermiş. lol. asla riske atmaya değmez. 10k paradan kaçıp bilmem ne kadar sistemi bozunca ne anlamı kalacak
Dostum platinumun 1000w olanı 14k. Ben golda bakıyorum 14 çok1300w iki yada 3 hafta önce yanlış hatırlamıyorsam 11-12k arasına düşmüştü. Güzel indirim yapıyorlar. Dikkat et ama gold versiyanlarıyla karıştırma.
5080 in sitesinde 850w önerildiği için sanırım. Kafam allak bullak olduyetmez diyenler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum..
Yeterli gelmesi gerek zaten. O önerilenler güvenlik payı koyulup öneriliyor. Sadece PSU'nun ömrü biraz daha azalır yüke bağlı olarak.5080 in sitesinde 850w önerildiği için sanırım. Kafam allak bullak oldu
al 1000 lik +80 gold usta arkana bile bakma dahada ileride geliştiririm dersen uzay gemisi yapmassan 1000 lik yeter yoksa 1200 lük çakarsınElimde PSU olduğu için değiştirmedim ama sistemi yeniliyorum. Bende Asus Rog Strix 750g 80+ Gold Psu var.