Yardım Ryzen 7 7800X3D + RTX 5080 için 750W PSU yeterli mi?

BU TİER B- LİAN Lİ TIER A aradaki fark o. aurous 7.5a kadar düşmüştü ben gördüğümde. Lian li gaming gecesinde indirim bekleyip alabilirsin. Lian li tavsiye ederim çok kaliteli kabloları falan çok tatlı. artı kendinden usb hubu var

bütün üreticiler başka kablo kullanmayın diye üstüne basa basa söylüyor ne kadar mantıklı ve safe sleeve kablo kullanmak bilemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PAHALI AMA HER TÜRLÜ DEĞER BENCE. GAMİNG GECESİNDE İNDİRİM BEKLENEBİLR
O olay farklı. Psu'nun modüler giriş kısmı her psu modelinde/üreticisinde farklı o yüzden kullanmayın diyorlar. Orijinal kablonun üstüne eklenen eklentiler kaliteliyse sorun oluşturmaz.

lian li gigabyte asus msi gibi bir marka hocam
Gigabyte aralarından iç bileşen olarak en kalitelisi.

Son düzenleme:
O olay farklı. Psu'nun modüler giriş kısmı her psu modelinde farklı o yüzden kullanmayın diyorlar. Eklentiler sorun oluşturmaz.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/10-000-TL'ye-kadar-guc-kaynagi-satin-alma-rehberi.1149703/ bunu bir okuyun hocam

O olay farklı. Psu'nun modüler giriş kısmı her psu modelinde/üreticisinde farklı o yüzden kullanmayın diyorlar. Orijinal kablonun üstüne eklenen eklentiler sorun oluşturmaz.

valla ben lian li strimer bağladım 12vhp korkuyom erir diye. millete bu kadar rahat eklenti önermezdim alınmasını. Sıkıntı olabilir her zaman

BU TİER B- LİAN Lİ TIER A aradaki fark o. aurous 7.5a kadar düşmüştü ben gördüğümde. Lian li gaming gecesinde indirim bekleyip alabilirsin. Lian li tavsiye ederim çok kaliteli kabloları falan çok tatlı. artı kendinden usb hubu var
Cuma günü ikisinden biri indirime girerse alacağım

Cuma günü ikisinden biri indirime girerse alacağım
1300w iki yada 3 hafta önce yanlış hatırlamıyorsam 11-12k arasına düşmüştü. Güzel indirim yapıyorlar. Dikkat et ama gold versiyanlarıyla karıştırma.

Gigabayte beyaz psu almaya karar verdim kabloya gerek kalmadı
GP-AE1000PM PG5 ICE modelini geçtiğimiz pazar günü sipariş ettim şuan ki fiyata göre daha uyguna gelmişti. Bu psu ile ilgili sanırım en büyük eksi test verisinin olmaması. Bence belli bir bütçe ve sonrasında alınamaz kötü bir psu olacağını sanmıyorum. Eski seri gigabayte psularda sanırım ciddi sorunlar varmıştı ama bunda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. (düşünmek istemiyorum) :D

Eğer marka bazlı hangisi daha kaliteli diye soruyorsan o şekilde bakma. Markaya değil modele bakılır. Orada dediğin markaların hiç biri PSU üretmiyor zaten.

GP-AE1000PM PG5 ICE modelini geçtiğimiz pazar günü sipariş ettim şuan ki fiyata göre daha uyguna gelmişti. Bu psu ile ilgili sanırım en büyük eksi test verisinin olmaması. Bence belli bir bütçe ve sonrasında alınamaz kötü bir psu olacağını sanmıyorum. Eski seri gigabayte psularda sanırım ciddi sorunlar varmıştı ama bunda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. (düşünmek istemiyorum) :D
Gigabyte GP - P750/850GM Modeli o. 1 tane modelde o şekilde sorun yaşandı. Platformları farklı varyasyon zaten iki modelinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,769
Üyeler
184,835
Son üye
_kariyerim54
Geri