Dene hocam şanşını benceTelefonla arasam sipariş verilir mi acaba
Dene hocam şanşını benceTelefonla arasam sipariş verilir mi acaba
6 da kapanıyormuş müşteri hizmetleriDene hocam şanşını bence
B650 Tomahawk, xpg blade lancer 32 gb 6000mhz 30cl, aldım şu an bir tek işlemci bekliyorum )6 da kapanıyormuş müşteri hizmetleri
Aynı anakart benim de tek işlemci kaldı hocam =)B650 Tomahawk, xpg blade lancer 32 gb 6000mhz 30cl, aldım şu an bir tek işlemci bekliyorum )
Yarın sabah direkt gitsem mi acaba metroya atlayıp? Yoksa az daha düşer mi sizce fiyatlarAynı anakart benim de tek işlemci kaldı hocam =)
Hocam 3 4 ay düşeceğini düşünmüyorum. Çünkü talep cok fazla talep kesilmediği sürece fiyat düşmez.Aynı anakart benim de tek işlemci kaldı hocam =)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yarın sabah direkt gitsem mi acaba metroya atlayıp? Yoksa az daha düşer mi sizce fiyatlar
O zaman sabah ilk iş metroya atlıycamHocam 3 4 ay düşeceğini düşünmüyorum. Çünkü talep cok fazla talep kesilmediği sürece fiyat düşmez.
Ankara da bitmiş ya , şansımaO zaman sabah ilk iş metroya atlıycam
7800x3d varken 9800x3d alınmaz burda net olalım.7800x3d gelirsek alınabilecek en gırtlak dolu işlemci.Stok sorunu olduğundan fiyatlar inmiyor. Çok isteyen varsa stoktaki mağazalara bakıp alabilir.
AMD Ryzen 7 9800X3D Soket AM5 5.2GHz 96MB 120W 4nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD Ryzen 7 9800X3D Soket AM5 5.2GHz 96MB 120W 4nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
7800x3d 8 aydır takıp ediyorum hiç bir zaman 12 13k inmedi ben 14.500tl den aldım yani en dip fiyat.eğer akakçe fiyatlandırmasına baktıysanız oranın algoritması dengesiz çalışıyor.bekleyelim düşecek diyenler çok daha bekler.maddi durumunuz el veriyorsa direkt alın ve kenara çekilin.7800X3D 3 ay önce 12bin liraydı. Şu an 18bin lirayı görürsen bu sıcak fırsat oluyor. Fırsatın belli bir parası yok. Piyasadaki en ucuz fiyatlar sıcak fırsat oluyor.
7800x3d 8 aydır takıp ediyorum hiç bir zaman 12 13k inmedi ben 14.500tl den aldım yani en dip fiyat.eğer akakçe fiyatlandırmasına baktıysanız oranın algoritması dengesiz çalışıyor.bekleyelim düşecek diyenler çok daha bekler.maddi durumunuz el veriyorsa direkt alın ve kenara çekilin.
Çok şükür bu sabah aldım ben de itopyadanBen elendim arkadaşlar bekle bekle olmuyor 5 aydır bekliyodum zaten bişeyler düşsün diye giderek arttı. Geçenki itopyadan aldım 23e. Keşke ilk çıktığında alsaymışım bi tık daha uygun olurdu. Elbet biraz düşer fiyat ama ne zaman. Yılbaşından sonra ne ne olacak belli değil. Anakartta kenarda boş yatsın istemiyorum şahsen gözü kararttım aldım.
Cp77 rx470 3600 le oynamıştım.35-40 fpsle bitirmiştim. Şimdi dlc gelmişken oynayım dedim. Sonra 6700xt 5600 denedim pek zevk vermedi yine. Şimdi 7900xtx ve bunla canavar gibi oynuyorum full ayarda 3k pixelde 140fps alıyorum.
Bf42de fps vardı ama sürekli takılıyodu droplanıyofu oyun o da gitti yağ gibi. Daha ucuzada bunu dağlayabilirdik tabi ama almışken alayım dedim.
Parası para ama güzel işlemci. 5600den fazlada ısınmıyor bu arada.
7800ü olan zaten neden geçmeyi düşünüyor çok saçma. Kartına yetiyorsa gereksiz. Ben bi kere alırım 3-5 yıl kullanırım mantığıyla alırım genelde. Bu da o kafada bir işlemci olduğunu düşünüyorum.
Eğer bütçeniz varsa ikinin üçünün lqfını yapmayın bence bi bakmışsınız beş lira inmiş bi bakmışsınız on lira çıkmış...