quartle
80+ Gold
ryzen 7 9700xRyzen 9 mu 7 mi
ryzen 7 9700xRyzen 9 mu 7 mi
Ama alabilirim kasa ve anakartı ne alıcamryzen 7 9700x
zorundasın yani öbür türlü diğer parçaları hiç alamıyosuncsde 200 fps farkı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
I
Ama alabilirim kasa ve anakartı ne alıcam
csde 200 fps farkı var
I
Hocam kaç Hz oynayacaksınızcsde 200 fps farkı var
I
180 hz alınan monitörü bütçe ona yetiyorHocam kaç Hz oynayacaksınız
O zaman aradaki farka gerek yokki hocam180 hz alınan monitörü bütçe ona yetiyor
MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://search.app/VVq5811mZbaQNX3ZAzorundasın yani öbür türlü diğer parçaları hiç alamıyosun
anakart b650 seç bi tane bütçene göre
Bu adam çoğunlukla sahte içerik üretiyor haberin olsunarada baya fark var
180 hz nedir hocam eğer amacınız cs oynamaksa böyle yüksek paralara gerek yok.Benim önerim bütçenizin bir kısmını monitöre ayırmanız olur. İşlemcinizi x3d seçmeniz daha iyi olur sizin için fps ağırlıklı oynuyorsanız. Ayrıca ekran kartını ikinci el bakabilirsiniz(Sarı sitede 14000'e 17 ay garantili MSI 6900 XT var şuan veya garantisizde bakabilirsiniz daha ucuza,6800 XT de bakabilirsiniz)180 hz alınan monitörü bütçe ona yetiyor
2. El düşünmüyorum ama saol180 hz nedir hocam eğer amacınız cs oynamaksa böyle yüksek paralara gerek yok.Benim önerim bütçenizin bir kısmını monitöre ayırmanız olur. İşlemcinizi x3d seçmeniz daha iyi olur sizin için fps ağırlıklı oynuyorsanız. Ayrıca ekran kartını ikinci el bakabilirsiniz(Sarı sitede 14000'e 17 ay garantili MSI 6900 XT var şuan veya garantisizde bakabilirsiniz daha ucuza,6800 XT de bakabilirsiniz)
Monitör kısmını sakın geçmeyin ama. İsterseniz 150 bin verin sistem toplayın 180 hz monitörle bir fark hissedemezsinizki.Bana kalırsa pc toplamadan önce monitör alınmalı2. El düşünmüyorum ama saol
500fps yetmiyo mu csdecsde 200 fps farkı var
I
hocam sistemi düşürdümde gene olmuyorekran kartı bunu al![]()
GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MDABCD) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Hem GPU hem de bellek sıcaklığını izleyen fan durdurma mekanizması, gürültü ve performans arasında mükemmel bir denge sağlamak için fanları akıllıcawww.gaming.gen.tr
işlemciyi düşürmen lazım 60k ya çıkmaz yoksa sistem