neleri değiştin ayarlardan ss atar mısıncurve optimizer ayarladım 10 dk önce bir etki etmedi geri döndürdüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aldıgım şirketin adını vereyim mi ?
-30 CO undervoltunu yapın en azından yeni bir model alana kadar hatta alsanız bile kış ayına kadar.70w oynadıgım oyun fivem kısaca gtanın modlu hali diyebilirim 80 derece gibi
direkt öyle önermen yanlış, mesela bende -30 da stabil olmuyor occt testinde sistem kitleniyor direkt. en garantisi -20 ile başlayıp -5 azaltıp stabil olmayana kadar test etmek-30 CO undervoltunu yapın en azından yeni bir model alana kadar hatta alsanız bile kış ayına kadar.
Sıcaklık değerleri çok ciddi düşecek performans kaybı hissetmeden.
RAM frekansını düşürüp birde öyle dene -30'u.direkt öyle önermen yanlış, mesela bende -30 da stabil olmuyor occt testinde sistem kitleniyor direkt. en garantisi -20 ile başlayıp -5 azaltıp stabil olmayana kadar test etmek
ramim şuan 6000mhz cl36 da çalışıyor, sırf -30 için düşürmeye değer mi ki? -20 de kullanıyorum şuan hali hazırda boşta 35w çekerken 40-45 derece, oyunlarda 70w çekerken 50-55 derece, vegas prodan renderda 100w cekerken 65-70 derece, ve occt stres testinde 130w çekerken 80 derece (termal limit koydum 80 i gecmesin diye, 4.8 ghzye düşürüyor kendini occtde. diğer uygulamalarda 5.2 ghzde çalışıyor)RAM frekansını düşürüp birde öyle dene -30'u.
Hava soğutucuyu downgrade sanan arkadaşlar var aramızda.Hocam kusura bakmayın çok da anlamıyorum bir şeylerle çok oynamak istemiyorum ben en iyisi değiştirme yoluna gideceğim öneri parçanız varsa yazarsanız iyi olur
-20-30 yaptığında boştaki değerleri düşmüyor zaten yük altındaki değerleri düşüyor işlemcinin.ramim şuan 6000mhz cl36 da çalışıyor, sırf -30 için düşürmeye değer mi ki? -20 de kullanıyorum şuan hali hazırda boşta 35w çekerken 40-45 derece, oyunlarda 70w çekerken 50-55 derece, vegas prodan renderda 100w cekerken 65-70 derece, ve occt stres testinde 130w çekerken 80 derece (termal limit koydum 80 i gecmesin diye, 4.8 ghzye düşürüyor kendini occtde. diğer uygulamalarda 5.2 ghzde çalışıyor)
Sıvı soğutucuya 10k mı? neymiş otamamdır teşşekürler aklımdayken sıvı soğutucuya 10k harcadım sitenin adını vermiyim ama zaten tek yerde satışta neden 360lıklardan daha pahalı birt sıvı sogutucu anlamadım bir de kasa dar bogaza neden olabilir mi ?