Ryzen 7 9800X3D sıcaklık sorunu

Kimsenin sistemine beyaz içeri
senden tavsiye alması kötü olurdu daha kendi sisteminde bile bi beyaz bi siyah mixleyip ortaya iğrenç bir şey çıkarmışsın. bundan sonra laf atmaya yüzün tutacaksanda ne söylediğinden haberin olsun önce, yoksa böyle ağzının payını verirler 😉
Başkasının ürününe laf edecek kadar veletsin evet. Yaşının çok bir önemi yok. 15 yaşındaki çocuk olguğun dahi yok.

öncelikle "muhtemelen veledsin" cümlesinden kimin yaşının küçük olduğunu çokça belli oluyor bence 😅 ve bilgisayarimi kendi kazandığım para ile aldım ayrıca bilgisayarim benim para kazanmamada olanak tanıyor yoksa 100k verip 9800x3d 5070ti'li sistem çekmezdim, sırf oyun oynamak için gereksiz bence.

neyse diğer yazdiklarina geleyim, undervoltun amacı performansı aynı tutup güçten kısarak sıcaklığı düşürmektir, sen -200 mhz vererek işlemci gücünü düşürüyorsun stock haline nazaran. madem çok serin çalışsın istiyorsun direkt işlemcinin turbosunuda kapatabilirsin 4.7ghzde 40 derecede oynarsın oyunlarını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende de aynı şekil -25 de crash yiyor fakat -24 de occt testini geçebiliyor. yinede garanti olsun diye -20 de bıraktım zaten memnunum sicakliklardan. sistemin genelinde işlemci 50-55 derece, ekran kartıda 55-60 derecelerde takılıyor
benim arkadaşta da aynı muhabbet var o da -20'nin üstüne çıkamıyor mavi ekran ve donma problemi yaşıyor.

merhaba bana yardımcı olan herkese teşekkürler sıvı soğutucunun pomapası bozukmuş değiştirdik
bu ürünü aldım şuan memnunum boşta 45 derece oyunda 55 fln sıkıntım yok bir tek softwarte kuramadım renk ayarı ve gif koyamadım bu konuda bana yardımcı olabilecek varsa sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,681
Üyeler
183,158
Son üye
zeyneps
Geri