camel soft
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
ekran kartımı 5070 ti a yukseltmek istiyorum fakat 3900x yeter mı bılemedım yenı ıslemcı almaya zorlar mı ne gıbı sorunlarla karsılasırım ?
2k da hafif darboğaz olur hocamekran kartımı 5070 ti a yukseltmek istiyorum fakat 3900x yeter mı bılemedım yenı ıslemcı almaya zorlar mı ne gıbı sorunlarla karsılasırım ?
tesekkur ederim1080 pde biraz darboğaz olur ama 2k veya 4k'da kullanırsan gayet yeterli olacaktır.
750w yeter diye umuyorum ya komple sistem degistirmek istemiyorumKNK 5070 ti alcana 40k komple sistemimi değiştirsen zaten psu da alman gerekecek yoksa
tesekkurler2k da hafif darboğaz olur hocam
Bu arada darboğaz da inanılmaz sıkıntı çıkarmaz. Yine de o ekran kartını almışken 2 veya 4k bir monitör güzel gider yanına. Rica ederim. İyi forumlar.tesekkur ederim
4kdan 2k ya dusmeyı dusunuyorum ya sırf oled kullanmak icinBu arada darboğaz da inanılmaz sıkıntı çıkarmaz. Yine de o ekran kartını almışken 2 veya 4k bir monitör güzel gider yanına. Rica ederim. İyi forumlar.
oled iyi güzezlde yanma olayı ve bu 3 saatte bir aç kapa sıkıntı4kdan 2k ya dusmeyı dusunuyorum ya sırf oled kullanmak icin
750w yeterli olur hocamtesekkur ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
750w yeter diye umuyorum ya komple sistem degistirmek istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tesekkurler
5600-5600x kadar oyun performansı var o işlemcinin yani darboğaz kaçınılmaz olur 2k-4k seviyesinde kalmaya bakın ki darboğazı en az hissetmeye çalışın.ekran kartımı 5070 ti a yukseltmek istiyorum fakat 3900x yeter mı bılemedım yenı ıslemcı almaya zorlar mı ne gıbı sorunlarla karsılasırım ?