Olsa nolacak ki keyfine bak.Beyler ryzen 5900x İşlemcim var ekran kartını 4080 yapacağım yakında ama işlemciyi yaza kadar ryzen 9 9900x yapacağım şimdilik darboğaz olurmu
yükseltme yapacakmışsınız zaten olsa da problem olmaz ki olacağını sanmıyorum.Beyler ryzen 5900x İşlemcim var ekran kartını 4080 yapacağım yakında ama işlemciyi yaza kadar ryzen 9 9900x yapacağım şimdilik darboğaz olurmu
Yani sorun olmaz dimi belki bu sene alamaya bilirim işlemciyi birde am5 olacak ddr5 olacak baya masraf binecek çünkiOlsa nolacak ki keyfine bak.
Ekran kartı şuan 3080 ti var ama yükseltmek istiyorum daha yeni bir şeyleyükseltme yapacakmışsınız zaten olsa da problem olmaz ki olacağını sanmıyorum.
Güncelleme:
araştırmama göre 1080pde net olur 2k da bazı oyunlarda olabilir 4k da ise olmaz diye öğrendim.
Teşekkür ediyorum ama olursa bulurum seniSorun olmaz
2k ve 4k ile işim yok 1080p oynuyorum ful ultra kalite ayarlarda sürekliyükseltme yapacakmışsınız zaten olsa da problem olmaz ki olacağını sanmıyorum.
Güncelleme:
araştırmama göre 1080pde net olur 2k da bazı oyunlarda olabilir 4k da ise olmaz diye öğrendim.
BütçeNiye ryzen 9 alıyorsun?
1080p de zorlar maalesef, işlemci yeterli gelmez muhtemelen 4080in tam performansı için ama sorun olurmu bu derseniz bence olmaz. bende tam tersi seneryoda işlemci yüksek ekran kartı düşük kullanmıştım memnundum.Teşekkür ediyorum ama olursa bulurum seni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2k ve 4k ile işim yok 1080p oynuyorum ful ultra kalite ayarlarda sürekli
1080p için 4080 mi alacaksınTeşekkür ediyorum ama olursa bulurum seni
2k ve 4k ile işim yok 1080p oynuyorum ful ultra kalite ayarlarda sürekli
Bütçe
Rahat rahat 200w çıkan bir işlemci. Sen işlemcini besleyebilirsen o da ekran kartını besler merak etme.Teşekkür ediyorum ama olursa bulurum seni![]()
Ben böyle zevk alıyorum akıcı 280 hz ile 280 fps üstü kaliteli ayarlada oyunun tabi beni mutlu ediyor1080p için 4080 mi alacaksın
darboğaz olur mu diyip 1080pde 4080 istemek
1080P için 3080Ti zaten fazla güçlü daha fazlasına ihtiyaç duymaman lazım.Ben böyle zevk alıyorum akıcı 280 hz ile 280 fps üstü kaliteli ayarlada oyunun tabi beni mutlu ediyor
Haklısın ama bazı oyunlarda düşüş yaşıyorum kalabalık bf1 bf6 pubg rainbow ben ultra ayarlarda 280 hz kullandığım için aşağısına iniyor ben pek sevmiyorum akıcılığı kaybediyorum1080P için 3080Ti zaten fazla güçlü daha fazlasına ihtiyaç duymaman lazım.