alican_24
80+
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 26
- İsim
- Ali Can BEN
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende yapay zekaya yeterince hakim değilim aynı senin gibi eğitimlerle ilerletmeye, bu alanda başlangıç seviyesi iş arayarak ilerlemeye çalışıyorum. ne kadar faydam olur bilemiyorum.Dostum merhaba konudan bağımsız ama ben de şu anda yapay zeka üzerine araştırmalarımı ve basit düzeyde de olsa eğitimimi sürdürüyorum.
Sağlıkta yapay zeka alanı için görüntü işleme üzerine yoğunlaşmayı düşünüyorum ( makine öğrenmesi üzerine bir kurs almaktayım şu an sonra derin öğrenme ve görüntü işleme kısmıyla ilgilenme fikrim var.)
Benim sadece ufak sorularım olursa arada sorabilir miyim müsait oldukça cevaplaman mümkün müdür acaba?
Eğer vaktiniz yoksa elbette bana olumlu dönmek zorunda değilsiniz ama bir sağlıkta yapay zeka kulübünün de içinde bulunduğumdan, yapay zeka ile ilgilenen birilerine sadece önemli gördüğüm noktalarda danışmak çok iyi olurdu.
Şimdiden çok teşekkür ederim eğer rahatsız ettiysem kusura bakma lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elimde msi gungnir 100 kasa var bu da yeterli değil midir sıvı soğutma içinPSU olarak ROG Thor alabilirseniz alın.
Anakart olarak Crosshair VIII Hero veya Dark Hero modeline bakabilirsiniz.
Kasa olarak ise Asus Rog Helios olabilir.
Ya da stok bekleyip Corsair 5000X alabilirsiniz. Kasalar büyük olduğundan ileride sıvı soğutma alırsanız HDD kızakları sıvı soğutmanızı engellemez.