Dõ man
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 603
- Bütçe
- 4000
Ryzen 9 7900X için sıvı soğutucu önerebilir misiniz? bütçem 3-4k arası ve kasam şu: https://ventocase.com/urun/vg12al/
İyi bir soğutması yok. 7800x3d ile kullanıyorum ve 50 derece görüyor boşta. Stres testinde ise 91e çıkıyor.Thermalright Aqua Elite 360 V3. Kasana uyumlu mu bilmiyorum.
360mm olmuyor o zaman 240mm önerebilir misiniz?2x120mm destekliyor üst tarafı
Var mıdır daha iyi bir öneriniz?İyi bir soğutması yok. 7800x3d ile kullanıyorum ve 50 derece görüyor boşta. Stres testinde ise 91e çıkıyor.
Valla ben bu videoya göre yorumladım. Güvendiğim bir kanal ve aynı işlemcide gayet iyi testleri.İyi bir soğutması yok. 7800x3d ile kullanıyorum ve 50 derece görüyor boşta. Stres testinde ise 91e çıkıyor.
kaliteli bir hava soğutma 240mm sıvı soğutmadan daha çok iş görecektir360mm olmuyor o zaman 240mm önerebilir misiniz?
Var mıdır daha iyi bir öneriniz?
Peerless assassin.360mm olmuyor o zaman 240mm önerebilir misiniz?
Aynı ürünün 240mm versiyonuda varda sen en iyisi kule tipi al. Çünkü 240mm o işlemciyi kurtarmaz. Phantom spirit veya Peerless Assassin bakabilirsin. Eğer ben çok iyi istiyorum dersen Frost commander alabilirsin. Ama kasana uyuyor mu bilmiyorum360mm olmuyor o zaman 240mm önerebilir misiniz?
Öneriniz var mıdır?kaliteli bir hava soğutma 240mm sıvı soğutmadan daha çok iş görecektir
Kasana şu olur dediğiniz varsa araştıracağımAynı ürünün 240mm versiyonuda varda sen en iyisi kule tipi al. Çünkü 240mm o işlemciyi kurtarmaz. Phantom spirit veya Peerless Assassin bakabilirsin. Eğer ben çok iyi istiyorum dersen Frost commander alabilirsin. Ama kasana uyuyor mu bilmiyorum![]()