170mm'ye kadar destekliyor kasam.Bu linkteki işinizi görür. Bndede aynı işlemci var kule tipi iyi bir soğutucu yeterli geliyor.
Edit: Kasa ufakmış farklı bir şey bakayım .Linki kaldırdım ona büyük kasa lazım.
Kendi sitesinde cpu boşluğu 17 cm yazıyor o zaman ilk linke bıraktım olur. @CEALIUS
1.784 TL
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yinede o cpu soğutucu boşluğunu bir araştırın kendinizde.
Kendi sordunuz marka model de kalitelidir. İkisi de 9600x e fazlası ile yeter. Benim bıraktım linktekini popüler, rgbli ve daha uygun diye bıraktım. Rgb istemiyorsanız Be Quiet te olur tabi o da iyidir. Onun da boyu 16 cm sığar yani.170mm'ye kadar destekliyor kasam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Be Quiet DARK ROCK 4 BK021 CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Be Quiet DARK ROCK 4 BK021 CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu nasıl peki?