Yakup.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Ryzen master mı bozuyor hocam ?Maalesef aktarıyor, hatta BIOS'u bozuyor bile. O yazılımı kullanmanızı önermiyorum.
Ryzen master mı bozuyor hocam ?Maalesef aktarıyor, hatta BIOS'u bozuyor bile. O yazılımı kullanmanızı önermiyorum.
Voltajı yazmıyorsun kaç voltaj düşüreceğini yazıyorsun mesela 1.3 v 1.2 ye getiriceksin 0.1 yazıyorsun diye biliyorumOffset voltaj derken hocam?
Ryzen Master üzerinde yaptığınız ayarların çoğu anakartın default BIOS ayarı olarak yazılıyor. BIOS resetlesen bile anakart o ayarlarda sistemi açmaya devam ediyor. Tek çözümü baştan BIOS yazmak.
Voltajı yazmıyorsun kaç voltaj düşüreceğini yazıyorsun mesela 1.3 v 1.2 ye getiriceksin 0.1 yazıyorsun diye biliyorum
Resimde attığım gibi bazı çekirdekler %100 olmuyor.Ne yapmam gerekliBu baştan BIOS yazma işini garantiye gönderince yapıyorlar değil mi hocam?
tamamdır hocam deniyorumVoltaj yükselt bir çekirdeğin boşta birinin yarısını kullanıyor 1225 ti herhalde 1250 yap bi öyle bak
1.25e aldıgımda da 50 50 verdi son ikisini daha da mı yükselteceğim voltajıVoltaj yükselt bir çekirdeğin boşta birinin yarısını kullanıyor 1225 ti herhalde 1250 yap bi öyle bak
Evet 1.275 yap olmazsa 1.3 yap öyle öyle gitResimde attığım gibi bazı çekirdekler %100 olmuyor.Ne yapmam gerekli
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır hocam deniyorum
1.25e aldıgımda da 50 50 verdi son ikisini daha da mı yükselteceğim voltajı
Neden 3.6 ghz kullanıyorsun cpb mu kapadın1-2 dakikalık test yaptım hocam voltajı 1.275'e sabitledim daha uzun testler yapmalı mıyım?
Kapalı değil hocam autoda ama neden 3.6 bilmiyorumNeden 3.6 ghz kullanıyorsun cpb mu kapadın
EvetKapalı değil hocam autoda ama neden 3.6 bilmiyorum
Ryzen Master kaynaklıymış,düzeldi şu an. Geriye tek yapmam gereken sizin de dedğiniz gibi "Manual cpu overclocking e bas voltage 1275 frequency 4200 yap kaydet çık" sadece bunu yapacağım değil mi?