Çözüldü✓ Ryzen3 3100 1650Super Cpu Gpu kullanım sorunu

Jreq

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
500
Merhabalar
A320M A Pro Anakart
Ryzen 3 3100
GTX 1650 Super
8gb Ram
Bunlar sistem bilgilerim oyun içinde cpu gpu kullanımı genelde olarak 50lerde ikiside birbirine yakın ancak bazen drop giriyor ve cpu 100e çıkıyor gpu aynı kalıyor grafik ayarları düşükken daha az fps alıyorum yükselttiğimde fpsim yüksek ancak drop giriyor bu konuda yardımcı olabilicek varsa çok sevinirim .

Daha fazla incelediğimde Gpu kullanımı anlık düşüyor 10 lara drop giriyor(grafikleri yükselttiğimde) cpu kullanımı olarakta ikisi birlikte 30lara kadar düşüyor cpu anlık bazen 99 oluyor onun dışında ikiside orantılı çalışıyor genel anlamda

1694087466683.png
1694087348560.png

Görüldüğü gibi oyun içinde kullanım düşük 10lara kadar düştüğünü gördüm ancak ana menüdeyken kullanım yükseliyor ve drop giriyor yüksek kullanımda ekstra olarak yüksek kullanımda fan en hızlıya alıyor kendini yüksekten kastımda 70ler

Merhabalar
A320M A Pro Anakart
Ryzen 3 3100
GTX 1650 Super
8gb Ram
Bunlar sistem bilgilerim oyun içinde cpu gpu kullanımı genelde olarak 50lerde ikiside birbirine yakın ancak bazen drop giriyor ve cpu 100e çıkıyor gpu aynı kalıyor grafik ayarları düşükken daha az fps alıyorum yükselttiğimde fpsim yüksek ancak drop giriyor bu konuda yardımcı olabilicek varsa çok sevinirim .
anlayabilmi,s değilim bu sitemi 2 sene kullandım hicbi sorun olmadı :/

Format attığımda da sorun çözülmedi bios u güncelliycem bugün ondan başka çözüm artık aklıma gelmiyor herşeyi denedim
umarım çözebilirsin çözünce etiket atamırsın

• Beğen
Reaksiyonlar: Jreq
Geri