M mami_shits 80+ Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 7 Reaksiyon skoru 0 27 Temmuz 2025 #1 elimde fazladan olan s10 exynos cihazım için custom rom bakıyorum benim için önemli olan şey kamera yazılımı önerebileceğiniz bir rom varmı
elimde fazladan olan s10 exynos cihazım için custom rom bakıyorum benim için önemli olan şey kamera yazılımı önerebileceğiniz bir rom varmı
Demacia'lı Master Yi 80+ Silver Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 4,922 Reaksiyon skoru 1,973 27 Temmuz 2025 #2 crDroid diye bişi vardı kardom onu denesene
M mami_shits 80+ Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 7 Reaksiyon skoru 0 27 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Pixel experience kurmayı düşünüyorum fakat daha önce gcam indirmek istediğimde yapamamıştım exynos ile uyumluluk sorunları var diye hatırlıyorum emin değilim kamera performansını yükseltmek istiyorum tek amacım bu
Pixel experience kurmayı düşünüyorum fakat daha önce gcam indirmek istediğimde yapamamıştım exynos ile uyumluluk sorunları var diye hatırlıyorum emin değilim kamera performansını yükseltmek istiyorum tek amacım bu