Neler Yeni

S1000rr görünümlü 125 CC yeni motor

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
Mesut hamamcı
diyeceğim o ki bu işler hem şans işi, hem de kullanıcının kötü kullanımıyla da olabilir. r25 2018 var elimde 450sr geçmeyi düşünüyorum
sakin kullananlar da bile aynı sorun yaşanıyor. ben tavsiye etmem. Ninja 500se kullanıyorum ben de sorunsuz olsun bnm için önemli olan o

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,535
İsim
Rick Baba
16-18 yaş zengin velet oyuncağı

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Deniz Bulut
Piyasada senelerdir olan motorlarla bunu karşılaştırmayın. Aldığınızda yaşayacağınız parça ve servis konularını gözardı etmeyin.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Cefika
instagram keşfetim 450sr ın yağ bloğu videolarıyla dolu :) şu bir gerçek motorda çin malı tutulmuyor satılmıyor ve dayanıklı değil.
Kimse 450SR'ı övmedi. Keşfetten motosiklet takip ettiğin musattinin cf motodan daha iyi olduğunu söylediğinde belli oluyor zaten. CF Moto sahibi oldum CF Motocu değilim. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Dilersen musatti alıp edeceğin zararları karşılaştırabiliriz. Karşılaştırma yaparken biraz mantıklı olun lütfen. Piyasada binlerce olan bir marka ile yeni gelmiş çakma motor çıkaran markalar ile karşılaştırman gereksiz olmuş. Ayrıca belirtilen motorun CF Motoda rakibi yok. CF Motoyu katman biraz saçma olmuş.

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
Mesut hamamcı
Doğru saçma olmuş
Kimse 450SR'ı övmedi. Keşfetten motosiklet takip ettiğin musattinin cf motodan daha iyi olduğunu söylediğinde belli oluyor zaten. CF Moto sahibi oldum CF Motocu değilim. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Dilersen musatti alıp edeceğin zararları karşılaştırabiliriz. Karşılaştırma yaparken biraz mantıklı olun lütfen. Piyasada binlerce olan bir marka ile yeni gelmiş çakma motor çıkaran markalar ile karşılaştırman gereksiz olmuş. Ayrıca belirtilen motorun CF Motoda rakibi yok. CF Motoyu katman biraz saçma olmuş.

GPiro

80+ Platinum
kumar gibidir cf ya çıkar ya çıkmaz

eneskaya6

80+ Silver
diyeceğim o ki bu işler hem şans işi, hem de kullanıcının kötü kullanımıyla da olabilir. r25 2018 var elimde 450sr geçmeyi düşünüyorum
CF arıza cıkarabiliyor çıkardığı zaman bazen parcası o an olmayabiliyor 1/2 hafta zaman zaman 1/2 ay insanları beklettiği de oluyor ama garantisi sonuna kadar motorun arkasında kolay kolay diğer firmalar bunu yapmaz. 450sr için yağ soğutucusu 3 kere patlarsa motorun 0 ını veriyorlar. Yolda giderken o arızayı yaptığında cekici ile servise cektiriyorlar cekici masrafı vs asla ödemiyorsun. 450sr gayet iyi alınır yağ soğutucusundan başka olayı yok 250sr biraz dert cıkarabiliyor.

Alioskii

80+ Bronze
R125 değil miydi o ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

137 bin 125 cc çin malı bir motor için pahalı geldi bana üstüne 20k koyup 200 lük hint malı bir motor alınabilir her türlü çinliden iyidir
125cc'ye paramız yetmedi 250cc aldık :ROFLMAO:

Alioskii

80+ Bronze
ama hocam ömürlük oluyor keretalar ya pahalı falan da bi alıyosun onbinlerce km kullanabiliyosun o alacağımız 250cc cinlilerde sürekli bi masrafı çıkıyor
Kesinlikle bu bütçede motor alacak olsam bajaj alırdım.

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Ertan
hava soğutmalı racing motor'da ilk defa görüyorum :) bu arada çin en iyi motor markası voge'dir. cf moto alırsanuz ruh sağlınızdan olursunuz. bitmek tükenmeyen arızaları. üstüne yedek parçaları japon'dan bile pahalı oluşu aman diyim. kendinizi seviyorsanız cf motoya sadece uzaktan bakın inceleyin sonra yolunuzu değiştirin.

Top Bottom