Neler Yeni

S20 fe ye uygun şarj adaptörü

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bilemedim şimdi. çoğu insan da bu şekilde kullanıyordur
Çoğu insanın yaptığından ziyade araştırıp batarya hakkında bilgi edindikten sonra kararı senin vermen daha doğru olur. Farkındaysan sunları yap böyle kullan demedim. Araştırıp kendin karar ver dedim :)

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Ömer Murat KARACA
1 saat 40 dakika filan sürmüyor. Şarjı tamamen bitirdiğimda 1 saat 10 dakika gösteriyor.
Günde 2 kez şarja taktığım cihazı bana mı anlatıyorsun hocam😂😂 daha yeni fulledim cihazı 25W ile, yarın bitince 15W'ı takıp bi SS alayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 ay önce mediamarkttan 25w samsungu kablo dahil 169 liraya almistim :) tavsiye ederim baya hilzi doluyor orijinal samsungdan baska marka almani onermem.
Çok uygun almışsın hocam, tek adaptörü nisanda 150'ye aldım. Kablosunu da ugreen 60TL'ye almıştım 6 ayda bozuldu. 2-3 aydır Baseus kablo var 80TL verdim şuanlık sorunsuz.

ve kutudan çıkan şarj adaptörünü kullandım. hızlı şarj yazıyordu üstünde ve bu süre zarfında telefona temasım olmadı.

en uygun nereden temin edebilirim bunları
Adaptörün sahtesi çok. Üç beş fazla verip vatan-teknosa-media markt gibi bir yerden almak bana daha mantıklı geliyor. Nisanda indirim vardı tek Adaptörü vatandan 150'ye aldım. Amazondan da 60'a Ugreen kablo almıştım 6 ayda bozuldu. 2-3 ay önce de baseus kablo aldım 80TL'ye şuan bir sorunu yok çok şükür.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Günde 2 kez şarja taktığım cihazı bana mı anlatıyorsun hocam😂😂 daha yeni fulledim cihazı 25W ile, yarın bitince 15W'ı takıp bi SS alayım.

Çok uygun almışsın hocam, tek adaptörü nisanda 150'ye aldım. Kablosunu da ugreen 60TL'ye almıştım 6 ayda bozuldu. 2-3 aydır Baseus kablo var 80TL verdim şuanlık sorunsuz.

Adaptörün sahtesi çok. Üç beş fazla verip vatan-teknosa-media markt gibi bir yerden almak bana daha mantıklı geliyor. Nisanda indirim vardı tek Adaptörü vatandan 150'ye aldım. Amazondan da 60'a Ugreen kablo almıştım 6 ayda bozuldu. 2-3 ay önce de baseus kablo aldım 80TL'ye şuan bir sorunu yok çok şükür.
1672271956373.png

Yalan söyleyecek halim yok :) Bu fotoğraf yeterli olur mu hocam sana ?

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Ömer Murat KARACA
Alıntıyı görüntüle
Yalan söyleyecek halim yok :) Bu fotoğraf yeterli olur mu hocam sana ?
Sana yalan söylüyorsun demedim, foto at da demedim ben atayım sabah dedim. Ben bu saatleri alıyorum dediğimde beni yalancıymışım gibi söyleyip 1 saat 40dk filan sürmüyor diyen sensin. %85 modu açıp şarj edersen tabii daha kısa sürede şarj olur cihaz. O modu kapatıp tekrar SS at istersen. %80-85'ten sonrası uzun sürüyor zaten.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sana yalan söylüyorsun demedim, foto at da demedim ben atayım sabah dedim. Ben bu saatleri alıyorum dediğimde beni yalancıymışım gibi söyleyip 1 saat 40dk filan sürmüyor diyen sensin. %85 modu açıp şarj edersen tabii daha kısa sürede şarj olur cihaz. O modu kapatıp tekrar SS at istersen.
Yukarıda 85 e sabitlediğimden bahsettim. Eğer yazdıklarımı tam okusaydın şu an bana bunu söylüyor olmazdın :)
Benim orada dediğim 1 saat sürdüğü senin yazdığın 1 saat sürmediği. Bu durumda beni yalancı konumuna sokuyorsun bilmem farkında mısın ?

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Ömer Murat KARACA
Yukarıda 85 e sabitlediğimden bahsettim. Eğer yazdıklarımı tam okusaydın şu an bana bunu söylüyor olmazdın :)
Benim orada dediğim 1 saat sürdüğü senin yazdığın 1 saat sürmediği. Bu durumda beni yalancı konumuna sokuyorsun bilmem farkında mısın ?
Kendin çizip kendin yazıyorsun hocam gece gece...
yorumu yazmadan önce okudum her şeyi. İlk başta kimseyi etiketlemeden 1 saat 40 dakika sürdüğünü yazdığım yorumu etiketleyip o kadar filan sürmüyor diye beni yalancı konumuna sokan sensin. Üstüne sana inanmamışım, 85'e sabitlesen de söylediğin süre yalan demişim gibi SS atıyorsun. Sonra da beni yalancı konumuna soktun diyorsun🤣🤣🤣 bu şaka falan olmalı ya.

Hemde bu yorumdan sonra söylemişsiniz 85 sınırını. Söylemeden önce de sanki 85'e almadan 1 saat 10 dakikada doluyor da bizde sorun varmiş gibi söylemişsin.😃😂
Uykulu olmanıza veriyorum hocam iyi geceler.

Ekler

• Screenshot_20221229_030818_Chrome.jpg
    Screenshot_20221229_030818_Chrome.jpg
    186.6 KB · Hit: 36
  • Screenshot_20221229_031254_Chrome.jpg
    Screenshot_20221229_031254_Chrome.jpg
    140.6 KB · Hit: 36

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kendin çizip kendin yazıyorsun hocam gece gece...
yorumu yazmadan önce okudum her şeyi. İlk başta kimseyi etiketlemeden 1 saat 40 dakika sürdüğünü yazdığım yorumu etiketleyip o kadar filan sürmüyor diye beni yalancı konumuna sokan sensin. Üstüne sana inanmamışım, 85'e sabitlesen de söylediğin süre yalan demişim gibi SS atıyorsun. Sonra da beni yalancı konumuna soktun diyorsun🤣🤣🤣 bu şaka falan olmalı ya. Saat 3 olmuş, uykulu olmanıza veriyorum. İyi geceler.

Hemde bu yorumdan sonra söylemişsiniz 85 sınırını. Söylemeden önce de bizde sorun olduğunu söylemişsin.😃😂
Uykulu olmanıza veriyorum hocam iyi geceler.
Uykum gelmiş benim. Size de iyi geceler :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
öncelikle şarj konusunda 100 de 100 e sabitlemeyi ve 100 olmadan çıkarmayı düşünmüyorum.
100 e de 1 saat 35 -40 dk arası sürüyor benim.
şarj aletini de satın aldım. samsung un orjinal şarj aletini ve ugreen 60 watt kablosunu satın aldım. aletler gelince deneme yapacağım.

yukarıda da ikiniz de kendi batarya tam dolumlarınız farklı olduğu için bu tür olaya girişmişsiniz. ikiniz de kendi tarafında bakıldığında haklısınız.

1 ay önce mediamarkttan 25w samsungu kablo dahil 169 liraya almistim :) tavsiye ederim baya hilzi doluyor orijinal samsungdan baska marka almani onermem.
bu . çok iyi fiyat şuan öyle bir fiyat yok günümüzde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,249
Üyeler
159,593
Son üye
k7ahraman
Top Bottom