S21 femi a36 mı alınır

BENBİLGECANDEDE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
425
Telefon alcamda S21 fe premium daha iyi bi telefon ama eski yeni a36 falan diyolar özellikle güncelleme konusu ama benim gönlüm 21 feden yana ama bu konular kafamı baya karıştırıyor sizce?

Telefon alcamda S21 fe premium daha iyi bi telefon ama eski yeni a36 falan diyolar özellikle güncelleme konusu ama benim gönlüm 21 feden yana ama bu konular kafamı baya karıştırıyor sizce?
S21FE güzel cihaz ama şuan sanki A36 bir tık üstün kalabilir. Kamera ve işlemci olarak S21FE iyi, kasası da çok daha premium ama güncelleme ömrünün bitmeye yaklaşması, işlemcisinin eski üretim sürecinden dolayı çok ısınması, pilinin hızlı bitmesi gidi durumları var.

a55 yerine s21 fe tercih ediyor bi kısım kullanıcı 36 da 55 seviyesinde desek s21fe daha mantıklı gibi

S21FE güzel cihaz ama şuan sanki A36 bir tık üstün kalabilir. Kamera ve işlemci olarak S21FE iyi, kasası da çok daha premium ama güncelleme ömrünün bitmeye yaklaşması, işlemcisinin eski üretim sürecinden dolayı çok ısınması, pilinin hızlı bitmesi gidi durumları var.
Aslında pil hızlı bitmesi olurda ısınma konusunda a36 yı en çok söylüyolar güncellleme bitse nolur ki aslında çokta ve 1 yılda güvenlik alacak 27 e kadar ama tabi a36 da yeni güncel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

a55 yerine s21 fe tercih ediyor bi kısım kullanıcı 36 da 55 seviyesinde desek s21fe daha mantıklı gibi
A56 yıda yeniyor ama işte dediklerim hakkında kafam karışıyor güncelleme bitmesi yaklaşması eskimiş olması falan

s21 fe hem güçlü hem s serisi bir telefon. eski ama sıfır alacaksınız, pili kötü ama aşırı kötü değildir araştırdığım kadarıyla. Kamerası çoğu telefondan iyi 3x optik zoom var 4k 60fps ön kamera bile çekebiliyor (karıştırmadıysam) bence android 16 alacak zaten 1 sene daha güncel sonrasında 2.5-3 sene daha kullanır gibi geliyor bana. ben 3 senedir android 11 teleron kullanıyorum.

güncelleme bence çok abartılıyor ben 2022de s20 fe aldım yanılmıyorsam bir daha da güncelleme almayacaktı telefon iki yıl yazılımsal bir sıkıntı olmadan kullandım. bana göre güncelleme almasa bile çok fark eden bir şey yok hatta çoğu insanın aksine güncellemeleri ve arayüzün değişmesini ben sevmiyorum

başlıkta "femi" Yazınca anlamadım, FE'miş. A36 işletim sistemi daha yeni olduğu için A36

güncelleme bence çok abartılıyor ben 2022de s20 fe aldım yanılmıyorsam bir daha da güncelleme almayacaktı telefon iki yıl yazılımsal bir sıkıntı olmadan kullandım. bana göre güncelleme almasa bile çok fark eden bir şey yok hatta çoğu insanın aksine güncellemeleri ve arayüzün değişmesini ben sevmiyorum
Banada öyle geliyor bazı insanlar sanki bitse telefon kullanılmaz duruma gelir gibi konuşuyor halbuki 3 yıl falan daha gidiyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başlıkta "femi" Yazınca anlamadım, FE'miş. A36 işletim sistemi daha yeni olduğu için A36
Kusura bakmayın hocam bizim köylülüğümüz ama işte her şey yenilikmi

Kusura bakmayın hocam bizim köylülüğümüz ama işte her şey yenilikmi
Donanım olarak S21 FE tabii ki, Custom ROM atarım diyorsan S21 FE. Garantiyi bitiriyor ama söyleyeyim. Bu arada soru ekleri "-mı", "-mi", "-muydu", "-miydi" Falan ayrı yazılır. Malum 2 Forum'da varsanız ban yemeyin :)

Donanım olarak S21 FE tabii ki, Custom ROM atarım diyorsan S21 FE. Garantiyi bitiriyor ama söyleyeyim. Bu arada soru ekleri "-mı", "-mi", "-muydu", "-miydi" Falan ayrı yazılır. Malum 2 Forum'da varsanız ban yemeyin :)
Soru eklerini biliyorum bu arada köylü dedime bakmayın😄 dikkat etmiyoruz sorun orda

Geri