Neler Yeni

S21 mi iPhone 11 mi se 2020 mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cristiano ronaldo
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi hangi cihazı önerirsiniz s21 yd kayıtlı 8/128 11 yurtiçi face ıd bozuk ekran pil değişmiş 64 gb se2 sorunsuz sıkıntısız 64 gb instagram sosyal medya kullanmıyorum video izlerim oyun oynarım çok ağır değil kamera kullanırım bu kadar ne önerirsiniz kullananlarda tavsiye verirse sevinirim

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,400
İsim
kadir
Bu bütçedeki apple cihazlar üzer biraz.
İkinci el iPhone XS/11 bakılabilir fakat faceid baya önemli özellik arızalı cihaz tavsiye etmem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cristiano ronaldo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi hangi cihazı önerirsiniz s21 yd kayıtlı 8/128 11 yurtiçi face ıd bozuk ekran pil değişmiş 64 gb se2 sorunsuz sıkıntısız 64 gb instagram sosyal medya kullanmıyorum video izlerim oyun oynarım çok ağır değil kamera kullanırım bu kadar ne önerirsiniz kullananlarda tavsiye verirse sevinirim
Hocam iPhone 11 nedir yaw, S21 ile kıyaslanamaz bile.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Deep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yılmaz Hepkorucu
Çok açık konuşuyorum. "Sözde" havalı olmak istemiyorsan toplumda ya gel Airdrop'tan atayım fotoyu dendiğimde benimkinde yok demek zorunda kalınca keşke Ayfonum olsa demeyeceksen git Android al hem ekranları daha iyi video falan izlerken seyir zevkin baya yüksek olur (Ekran kalitesi olarak dağlar kadar fark var Samsung daha iyi çünkü Oled) bide kameralar çok daha iyi. S21 de kasma donma yaşamazsın. Iphone 11 de ufak tefek sorunlar çıkarabilir ama göze batacak kadar olmaz. Dahada büyük ekran daha iyi kamera istiyorum diyorsan Çinlilere bakabilirsin aynı paralara bulabilirsin ama Iphone ve Samsung daha premium

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cristiano ronaldo
Çok açık konuşuyorum. "Sözde" havalı olmak istemiyorsan toplumda ya gel Airdrop'tan atayım fotoyu dendiğimde benimkinde yok demek zorunda kalınca keşke Ayfonum olsa demeyeceksen git Android al hem ekranları daha iyi video falan izlerken seyir zevkin baya yüksek olur (Ekran kalitesi olarak dağlar kadar fark var Samsung daha iyi çünkü Oled) bide kameralar çok daha iyi. S21 de kasma donma yaşamazsın. Iphone 11 de ufak tefek sorunlar çıkarabilir ama göze batacak kadar olmaz. Dahada büyük ekran daha iyi kamera istiyorum diyorsan Çinlilere bakabilirsin aynı paralara bulabilirsin ama Iphone ve Samsung daha premium
Hocam ne havası ya elma ile havalı mı olunur alırım pazardan elma arkasına yapıştırırım biter.yani benim amacım havalı olmak değil ha olmussun ha olmamışşın benim için farketmez benim için önemli olan cihazın performansı elması değil ama iPhone alırsam mesela bütçe biriktirim ve iphone satıp üst modellere geçebilirim iphone nun piyasası iyi olur diye biliyorum ayrıca airdroop hiç kullanmadım ve hiç kullanan görmedim ve benim çevremde iphone kullanan yok bu dediklerime göre ne önerirsiniz ve şuan da iphone kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

@şahin doğan hocam müsaitseniz konuya el atabilirmisiniz

şahin doğan

80+ Platinum
Android'den geçiyorsan S21 al. Face ID bozuk cihaz alınmaz bence. Ekrana müdahale edilmiş veya işi bilmeyen biri tamir etmiş demektir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Deep
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cristiano ronaldo
Android'den geçiyorsan S21 al. Face ID bozuk cihaz alınmaz bence. Ekrana müdahale edilmiş veya işi bilmeyen biri tamir etmiş demektir.
İos dan geçeceğim hocam benim için face ıd hiç önemli deil olsa bile kullanmam yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam face ıd ekran değiştirilmeden bozulmuş ekranı çizdiği için değiştirmiş ve satıcıyı tanıyorum şuan kullandığım cihazıda ondan aldım

Top Bottom