S23 Ekran Yanması Garantiye Gider Mi?

Neden bu kadar aşırı tepki verdiniz anlamadım oled ekranlarda normal bir şey değil mi bu? Ekranın parlaklığını sürekli yüksekte kullanıyorsanız oradaki simgeler belirli bir süre sonra kalıcı oluyor garanti değişim yapar mı emin değilim çünkü oled ekran alırken bunu göze almanız gerekiyor. Baskı veya darbe ile alakalı olma zorunluluğu yok

Neden bu kadar aşırı tepki verdiniz anlamadım oled ekranlarda normal bir şey değil mi bu? Ekranın parlaklığını sürekli yüksekte kullanıyorsanız oradaki simgeler belirli bir süre sonra kalıcı oluyor garanti değişim yapar mı emin değilim çünkü oled ekran alırken bunu göze almanız gerekiyor. Baskı veya darbe ile alakalı olma zorunluluğu yok
Dediğiniz doğru olabilir çok büyük bir sorun değil ama uzun süre kullanınca görsel olarak rahatsız edebiliyor. Ayrıca oled ekranlarda ihtimali yüksek ancak her zaman olan bir şey değil örneğin iPhone 13 ve S23 kullanan başka arkadaşlarıma sordum böyle birsey olmadığını söyledi. Direk garanti reddetmeyecekse bence bi baktırmaktan sıkıntı çıkmaz.

Hocam yepisyeni telefon darbe veya baskı almadan o hale gelmez
Gelir hocam bal gibi de o hale gelir. Amoled yanığı darbe veya baskıyla olacak bir şey değil. Ekranı uzun süre yüksek parlaklıkta kullandığınızda çoğu telefonda oluyor. S22 de başıma gelmişti çok göze çarpmadığı için garantiye göndermemiştim.

Hocam yepisyeni telefon darbe veya baskı almadan o hale gelmez
Hocam telefon ekranındaki yanık sadece aynı resmin uzun süre kalmasıyla oluşur baskı veya darbeyla hiçbir alakası yok sadece ekran parlaklığı veya aynı ögelerin uzun süre kalması sonucu oluşan bir şey

Bu amoled yanığı işte, karanlıkda çekmişsin gibi, karanlık ortamda gri renklerin üzerinde baya belli oluyor ama günlük kullanımda görünmüyor bende, benim telefon s21 fe bazen kilit ekranında bugda kalıyor yanan yerler tonlarla kırmızı görünüyor telefonu hunharca kullandığımdan

Düşmeyle bu hale geleceği aşırı mantıksız geliyor bana.hepimiz telefonlarımızı düşünüyoruz o halde hepimizde böyle olması lazım.

Gönderin degissinler. Batarya sorunum falan da var diyin onu da degistirsinler

garantiye gönder ekranı değiştirsinler hocam. ama verilerini yedekle muhtemelen format da atarlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri