Neler Yeni

S23 Ultra ile 13 Pro Takas Edilir Mi ?

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Furkan Demir
Arkadaşlar bundan önce 3 yıl ios kullandım ve telefonum bozulduğu için 2 ay önce yd s23 Ultra 12/256 aldım. Fakat hem telefonun köşeli yapısı, büyüklüğü hemde yazılımı yüzünden pek alışamadım ios stabilliğini özledim. Elimdeki cihazla yd 13 pro 512gb yeşil renk telefon takas teklif ettiler. Mantıklı mı sizce ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Abdullah Çetin
Her ne kadar ios sevmesemde ergonomi baya bir önemli..

Fiyat araştırması yap, arada fark yoksa takasla..

Fiyat farkı varsa satmaya çalış..

şahin doğan

80+ Platinum
Ortalama kafa kafaya cihazlar sayılır pil sağlığına göre. Bence edilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Yusuf Özbaş
yurt dışı ise edilmez birde kayıt parası ödemelisin

Oriencc

80+ Bronze
Arkadaşlar bundan önce 3 yıl ios kullandım ve telefonum bozulduğu için 2 ay önce yd s23 Ultra 12/256 aldım. Fakat hem telefonun köşeli yapısı, büyüklüğü hemde yazılımı yüzünden pek alışamadım ios stabilliğini özledim. Elimdeki cihazla yd 13 pro 512gb yeşil renk telefon takas teklif ettiler. Mantıklı mı sizce ?
Olm yurt dışı ios cihazla takas mı yapılır konuyu açmadan tokatlayacak eleman senin cihaza server kaydı yaptırıp ömürlük kullanabiliyorsun ama iosda 45k para vermen lazım oda asla verilmez özellikle 13 pro için aman diyeyim.

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mehmet sunal
kesinlikle değmez yurtdışı ıphone kumar gibi şuanda , 4+4 olan kullanım hakkını düşürseler yarı yarıya azalır değeri. elindekini satıp daha ergonomik bir şey al bence

Top Bottom