Neler Yeni

S23 ultra IMEI atarken fiyat

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Musa Arslan
S23 ultra yurtdışı almaya karar verdim telefoncudan alıcam IMEI atarken ne kadar veriliyor IMEI ne kadar tutuyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Murat
S23 ultra yurtdışı almaya karar verdim telefoncudan alıcam IMEI atarken ne kadar veriliyor IMEI ne kadar tutuyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
100 dolara yapılıyor çoğu yerde bu fiyat. Bazı satıcılar direkt kayıtlı satıyor bazıları sen aldıktan sonra kaydediyor. IMEI sana ait olursa çok daha sağlıklı olur

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
hocam alarak yaptırmayın. Forumdaki yavuz selimin konusu vardı. Onu okuyun orada çok güzel değiniyor. hazır server kaydı yapılmış modellere yönelin. Yazılım veya direnç yöntemlerine yönelmeyin kesinlikle pişmanlık olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Murat
hocam alarak yaptırmayın. Forumdaki yavuz selimin konusu vardı. Onu okuyun orada çok güzel değiniyor. hazır server kaydı yapılmış modellere yönelin. Yazılım veya direnç yöntemlerine yönelmeyin kesinlikle pişmanlık olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hazır server kaydı yapılmış telefonlarda da direnç kaydı oluyor?

serhatkara34

80+ Bronze
eski ismi ahmet mardin çok telefon aldım buradan alırsan hem ucuza kayıt hemde uygun bir fiyata cihazı alabilirsin iletişim numarasını facebook hesabından alabilirsin buraya yazmıyorum sorun olmasın diye

sako.TPZ

80+
eski ismi ahmet mardin çok telefon aldım buradan alırsan hem ucuza kayıt hemde uygun bir fiyata cihazı alabilirsin iletişim numarasını facebook hesabından alabilirsin buraya yazmıyorum sorun olmasın diye

Kanka bu sitelere hiç güvenemiyorum satın alsan ürünü göndermeseler göndermezler alasım var ama hiç güvenemiyorum

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Murat
Kanka bu sitelere hiç güvenemiyorum satın alsan ürünü göndermeseler göndermezler alasım var ama hiç güvenemiyorum
bu adam piyasadaki en güvenilir adamlardan biri ben de burdan cihaz almayı düşünüyorum bir sorun çıksa bile hemen halletmeye çalışıyorlar

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,140
İsim
Mert Can Ergün
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,159
İsim
Burak Karadağ
@MusaArslan dostum S23 Ultra'yı aynı kişiden Server Kayıtlı olarak almak her zaman en doğru seçenektir. Ayeiyeten Server Kayıt ücreti için ben 100 $ ödemiştim ve kendi IMEI numaramı verdim. Eski hurda bir telefonun IMEI numarasını verdiğim için daha güvenli hissediyorum. Eğer yoksa da problem değil benim iş yaptığım adam çok güvenilir ve temiz iş yapıyor sana hurda cihazlardan IMEI bulup S23 Ultra'na kaydeder ve sana öyle satar. Bir sorun yok. Sen almak istersen bana mesaj ad özelden adamın numarasını yazayım sana. Kargo ile de yollar.

lydialy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Altan Yenigün

yanlış anlamayın ama fiyat çok uygun, bu kadar uygun olması bir korkuttu. gerçekten güvenilir mi ? patlamayalım sonra

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
Top Bottom