yapacak bir şey yok sanırım başka cihaz denesen ?
yapacak bir şey yok sanırım başka cihaz denesen ?
Arkadaşın Samsung cihazından da yapabilirim ama off ya şu faiz olayı çok kötü ya aga 24 aylık toplam geri dönüşü 75.000 ₺ oluyor bana çok felaket bir durum. Kredi kartından çeksem en fazla 12 taksit yapar ve o da 67.000 ₺ ye tekabul ediyoryapacak bir şey yok sanırım başka cihaz denesen ?
Hayırlı olsun şimdiden.BEYLER TAMAMDIR! S23 ULTRA PHANTOM BLACK ALACAĞIM. HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM, SAĞ OLUN VÂR OLUN CANLARIM.
@Perfectshot06 @TİTAN. kankiler bunu alacağım 24 Kasım'da
gerçekten sinir bozucu bir durum 12 ay taksit yapsan çok iyi olabilirArkadaşın Samsung cihazından da yapabilirim ama off ya şu faiz olayı çok kötü ya aga 24 aylık toplam geri dönüşü 75.000 ₺ oluyor bana çok felaket bir durum. Kredi kartından çeksem en fazla 12 taksit yapar ve o da 67.000 ₺ ye tekabul ediyor
olm bu ne faiz oranları böyle Allah kahretsin ya. Hacı bi telefonun bana bedeli şuan net söylüyorum;gerçekten sinir bozucu bir durum 12 ay taksit yapsan çok iyi olabilir
öyle vallaha çözüm bulamadımolm bu ne faiz oranları böyle Allah kahretsin ya. Hacı bi telefonun bana bedeli şuan net söylüyorum;
12 AY: 68,892 ₺ - 24 AY: 87.075 ₺ (HalkBank) korkunç tablo cesaret edemem buna.
Kardeşime vereceğim (onda Tecno Camon vardı çok iğrenç, rezalet bir telefondu zamanında ikinci ele 1000 tl ye almıştık) o bozuldu gitti kardeşimde sinirden parçaladı ki haklı da iyi sabretti valla o telefonla. Benim ki fena değil zaten ona verip kendime amiral alayım diyorum.Elinde ki cihaz güncel ve güçlü, neden masrafa girmek istiyorsun ki?
Şahin sence ikinci el alayım mı? Sıfırı için kredi vs çeksem çok fena geri dönüşü olur bana. Aşar beni. İkinci ellerde 25 - 35K arasında var ama bazıları yok bilmem Global Cihaz, Yurtdışı, Server Kayıt ıvır zıvır temkinlendiren şeyler var. Ben anlayamıyorum telefon işlerinden.Alabileceğin en üst seviye Android cihaz. Plus ile Ultra arasındaki fark değer. Uzun yıllar kullanımda Ultra tasarım, kamera olarak güncelliğini Plus’tan daha iyi koruyacak.