Ben şaka amaçlı yazmıştım. Ama kullanım testlerinde en tepede iphone samsung yan yana. Mah değeri olarak samsung yüksek olabilir.Şuan çalıştığım kurumda ki diğer arkadaşlara da danıştım 1 kişi hariç herkes ayfon al diyor XD aga sıfır iPhone 50K dan aşağıya yok ve iPhone telefonların bataryasında ki kapasite düşük.
Teşekkürler bi bakayımo bütçede ikinci el iPhone 14 Pro - Pro Max almak daha mantıklı hocam. Değerini kaybetmez istediğin zaman satabilirsin.
ek olarak iOS > Android ve Apple pil kapasitesi düşük demişsin sanırım ama o olay 4-5 sene önceki iphonelar içindi şu ankiler taş gibi.
Server kayıtlı. Yd cihazlar yani.Teşekkürler bi bakayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Perfectshot06 bunlar niye bu kadar uygun fiyat? Bir de sıfır yazıyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...23-ultra-siyah-12-ram-256-gb-1115982205/detay
s23 ultra al bence kalemi bile yeter. İphone al diyenler j7 prime kullanıp sonra iphone'un yeni telefonlarına geçen tipler s23ultra zaten 14 pro max'den her anlamda daha iyi. 15 pro max düşündürür biraz ama fiyatı çok o kadar etmez 14 serisi s23 ultra karşısında tırt zaten. İphone alırsan oled ekran kullanacaksın samsunglarda dynamic amoled ekran oluyor kamera 14 sersine göre çok iyi, uygulama açma arkaplanda çalıştırma hızı 15 pro max'den bile daha iyi oyun performansları eşit çoğu oyun 60fps üstü vermiyor zaten nette testleri de mevcut. Sosyal medya da içerik yapmıyorsan android devamArkadaşlar S23 Ultra ve S23 Plus arasında 10.000 ₺ fark var. Sizce ultra alsam abartımı olur? 10.000 ₺ fazla vermeye gerek varmı? Yoksa bence S23 Ultra al der misiniz?
- Sizce 24 Kasım 2023 Efsane Cuma gününde 50.000 ₺ lik bir telefon ne kadar indirime girer? Tahminen?
sarı sitede sıfır veya 2. el en fazla bir kaç kullanılmış S23 Ultra'lara bakıyorum ama iyi mi? kötü mü pek anlayamıyorum. Yok Avrupa cihazı, yurtdışı bilmem ne pek anlamam. Phantom Black veya Krem rengi olur bir kaç tane Kocaeli içinde bakıp atabilir misin bana link? İncelemek istiyorum.s23 ultra al bence kalemi bile yeter. İphone al diyenler j7 prime kullanıp sonra iphone'un yeni telefonlarına geçen tipler s23ultra zaten 14 pro max'den her anlamda daha iyi. 15 pro max düşündürür biraz ama fiyatı çok o kadar etmez 14 serisi s23 ultra karşısında tırt zaten. İphone alırsan oled ekran kullanacaksın samsunglarda dynamic amoled ekran oluyor kamera 14 sersine göre çok iyi, uygulama açma arkaplanda çalıştırma hızı 15 pro max'den bile daha iyi oyun performansları eşit çoğu oyun 60fps üstü vermiyor zaten nette testleri de mevcut. Sosyal medya da içerik yapmıyorsan android devam
Anlatamazsıns23 ultra al bence kalemi bile yeter. İphone al diyenler j7 prime kullanıp sonra iphone'un yeni telefonlarına geçen tipler s23ultra zaten 14 pro max'den her anlamda daha iyi. 15 pro max düşündürür biraz ama fiyatı çok o kadar etmez 14 serisi s23 ultra karşısında tırt zaten. İphone alırsan oled ekran kullanacaksın samsunglarda dynamic amoled ekran oluyor kamera 14 sersine göre çok iyi, uygulama açma arkaplanda çalıştırma hızı 15 pro max'den bile daha iyi oyun performansları eşit çoğu oyun 60fps üstü vermiyor zaten nette testleri de mevcut. Sosyal medya da içerik yapmıyorsan android devam
Hocam Apple ürünleri gerçekten ayrı bir ekosistem ve bütçeleri ayrı. Apple soran adama android, android soran adama ios tavsiye etmem.Şuan çalıştığım kurumda ki diğer arkadaşlara da danıştım 1 kişi hariç herkes ayfon al diyor XD aga sıfır iPhone 50K dan aşağıya yok ve iPhone telefonların bataryasında ki kapasite düşük.
iphone al kanka android ne ezikmisin !!Şuan çalıştığım kurumda ki diğer arkadaşlara da danıştım 1 kişi hariç herkes ayfon al diyor XD aga sıfır iPhone 50K dan aşağıya yok ve iPhone telefonların bataryasında ki kapasite düşük.
Öğrenci isen şu anda samsung'un kendi internet sitesinde indirim var.Arkadaşlar S23 Ultra ve S23 Plus arasında 10.000 ₺ fark var. Sizce ultra alsam abartımı olur? 10.000 ₺ fazla vermeye gerek varmı? Yoksa bence S23 Ultra al der misiniz?
- Sizce 24 Kasım 2023 Efsane Cuma gününde 50.000 ₺ lik bir telefon ne kadar indirime girer? Tahminen?
Geçen hafta perşembe 22:50'de sipariş verdim, Cuma günü 18:30'da telefon elimdeydiÖğrenci isen şu anda samsung'un kendi internet sitesinde indirim var.
Samsung week devam ediyor ise %5 indirim öyle var. Bir de 7k hediye çeki veriyor, daha ne olsun.