S24 fe mi iphone 13 mü

S24 fe bence daha iyi. Tabi 2.el piyasası da düşünülüyorsa iPhone 13 daha iyi sanırım ama özellik olarak guncellik olarak Samsung her daim önde

Batarya ve ekran dışında ip13. Benim için 60hz sorun değil kendimde 60ta kullanıyorum fakat sizin için sorun olabilir. Bunun dışında ikisininde ekran gövde oranları ve çerçeve kalınlıkları günümüz standartlarının altında.

Güç olarak ikiside uzun süre üzmez fakat exynos evlat olsa sevilmez bence. O güveni vermiyor, samsung da rezilliğinin farkında olacak ki s25te doğru kararı vermiş. Amiral gemilerinde bir süre daha exynos görmeyeceğiz gibi.

Güncelleme olarak yüksek ihtimalle samsung daha uzun gider çünkü yeni bir jenerasyonun ürünü, yine de ne kadar stabil kalır bilemeyiz ama sizin için işletim sistemi güncellemeleri önemliyse samsung daha öndedir. İki telefon da uzun yıllar güvenlik güncelleştirmesi alır zaten.

Sonradan ekosistem dizme planınız varsa iphone çok daha iyi bir tercih olacaktır, eğer sadece telefon bakıyorsanız yine samsung daha önde.

Son olarak bütçeniz yetiyorsa iphone tabanı için 14 öneririm, 4gb ramin akıbeti belli değil.
güncelleme benim için pek problem değil ztn max 3 sene sonra değiştiriyorum sadece telefon bakıyorum ama samsung da övdükleri yapay zekların 3 de 1 ini falan anca kullanırım iphonda ios muhabbetini istiyorum işlemci anlamın da da exynos bildiğim bir işlemci değil yorum yapmak doğru olmaz ki ztn 15 işlemci apple ın kendi işlemcisi

Genel anlamda S24 Fe daha üstün bir cihaz. Apple cihazım olsun vs. istiyorsan alınabilir fakat eski bir cihaz artık iPhone 13. Apple'a geçiş için her anlamda en uygun cihaz 43K ile iPhone 16e.

büççem ikisine de yetiyor fakat kullancı deneyimleri de benim için önemli ki arada fark da var günlük kullanıcam oyun oynamam oynarsam da clash royel gibi basit oyunlar olur sizin tercihiniz hangisi olur xiaomi 14 t tarzı bir modeli var ama kasasnı pek beğenmedim ekranı da aynı şekilde bu 2 telefon arasında kaldım yardım edermisiniz
bariz kamera da iphone 13 bunu bilerek al

S24 serisi iPhone 15 serisinin karşılığı. iPhone 15 ve iPhone 15 Pro arasında gibi S24 FE. Temel farklar işlemci ve kamera, bunların dışındaki diğer alanlarda da farklar var. Her yönden fark var olarak düşünülebilir.
Exynos 2400e Samsung'un daha iyi döktüğü modellerden, biraz da kısılmış olduğundan durumu daha iyi, üstüne hem kasanın verdiği imkân hem de soğutma yarar sağlıyor. Performansını ortalama koşullarda iyi bir şekilde verir. Diğer işlemcilere göre daha iyi durumda.

Genel anlamda S24 Fe daha üstün bir cihaz. Apple cihazım olsun vs. istiyorsan alınabilir fakat eski bir cihaz artık iPhone 13. Apple'a geçiş için her anlamda en uygun cihaz 43K ile iPhone 16e.
16e yi de almam zaten işlemcisi iyi sadece ama ekran gövde oranı felaket
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S24 serisi iPhone 15 serisinin karşılığı. iPhone 15 ve iPhone 15 Pro arasında gibi S24 FE. Temel farklar işlemci ve kamera, bunların dışındaki diğer alanlarda da farklar var. Her yönden fark var olarak düşünülebilir.
oyun oynamayacağım kamera ekran ve işlemci önemli bunlaradada iphone daha iyi fakat 4gb ram ve 60 hz bozuyor ama 120hz de oyun ztn oynamıyorum bilemedim

güncelleme benim için pek problem değil ztn max 3 sene sonra değiştiriyorum sadece telefon bakıyorum ama samsung da övdükleri yapay zekların 3 de 1 ini falan anca kullanırım iphonda ios muhabbetini istiyorum işlemci anlamın da da exynos bildiğim bir işlemci değil yorum yapmak doğru olmaz ki ztn 15 işlemci apple ın kendi işlemcisi
Exynos sıkıntılı bir işlemci genel olarak hocam ama fe serisi için kabul edilebilir çünkü bir rakibi yok. S24 serisindeki gibi snapdragonla rakip olsaydı üstüne çok hakaret yemeyi hak ediyordu ama s24fe için çok lafım yok. Isınma sorunu vardır yoktur orasını bende bilmiyorum hala yeni bir cihaz çok da bakmadım testlerine.

İki telefonda 3 yılı rahatlıkla çıkarır ios denemek isterseniz pişman olmazsınız, s24fe gibi andorid bir hafif amiral gemisi denerseniz de pişman olmazsınız. Yani 13 şunun rakibi değil demek veya s24fe şunun rakibi değil demek yanlış olur ikiside gayet iyi ve yakın cihazlar. O yüzden renkler ve zevkler olarak siz ne istediğinize ve ihtiyacınıza odaklanın.

kamera ekran ve işlemci önemli bunlaradada iphone daha iyi
Önemli olan ne marka ne de çok farklı olan model, denk olan modele bakmak gerekiyor. S24 FE, her ne kadar FE de olsa daha iyi özelliklere sahip. Test isteyen yazılar bunlar.

büççem ikisine de yetiyor fakat kullancı deneyimleri de benim için önemli ki arada fark da var günlük kullanıcam oyun oynamam oynarsam da clash royel gibi basit oyunlar olur sizin tercihiniz hangisi olur xiaomi 14 t tarzı bir modeli var ama kasasnı pek beğenmedim ekranı da aynı şekilde bu 2 telefon arasında kaldım yardım edermisiniz
Eğer Hali hazırda Apple bi Ekosistemin yoksa Samsung alman daha mantıklı.
Eğer popüler kültür kölesi olup sırf hava atmak için '' İphonem var yaağğ'' diyen tiplerden olacaksan 13 alınabilir
Onun harici apple deneyeyim diyorsanda fiyatı uygun yakalanırsa alınabilir yakalanmazsada 14-15 yada gene uygun gelirse 16e alınmalı.
(Kendimde 13 kullanıyorum ben sırf İos'u uzun süreli denemek istediğim için aldım, bir diğer alma sebebimde elden hızlı çıkartma şansım olması.)
Kendi deneyimlerimide aşağıya yazacağım.
-Kamera olarak hala günümüzde çok rahat iş görecek bir kameraya sahip tabii ki gidip S25U yada 16PM kadar süper bir fotoğraf çekmez detay açısından.
-Şarj konusunda da tamamen kişisel bir konu açıkçası benim pil sağlığım %95'e düşmesine rağmen (temmuz 2024 te aldım) tek şarj ile günü çıkartabiliyorum. oyun vs oynayacaksan yetmeyebilir.
-Arayüz konusunda ise Açıkçası samsungtan daha çok beğeniyorum OneUI'ı bana biraz daha karmaşık geliyor ios'a kıyasla.
(Arkadaşıma ip13 yerine s23FE aldırmıştım ordanda biraz OneUI kullanmışlığım var)
-Daha kapalı bir işletim sistemi olduğundan kendi aksesuarlarıyla çok daha iyi çalışıyor android gibi değil.
-Uygulama stabilliği açısından Androidlere göre çok daha stabil çünkü Program geliştiricileri tek bir platforma uygulama çıkartıyor android gibi birden fazla işletim sistemine çıkartmıyor. (not: bundna önceki bütün telefonlarım androiddi)
-Cüzdan gibi birçok kendi özelliğinin Türkiye'de kullanılamaması benim için en büyük - lerden biri
Şu Cüzdan uygulamasına kartlarımı ekleyebilsem keşke.
Benim şu zamana kadar deneyimlediklerim aşağı yukarı böyle buna göre karar verebilirsin.

Yurt dışı sorun olmaz ise server kayıtlı xiaomi 15 en iyisi bu arada ama hala bi karar veremediysen youtube dan varsa eğer bilmiyorum karşılaştırma video larını izlemen 60hz konusuna çok takmış gibi görünüyorum ama gerçekten sadece boş boş ana menüde dolaşırken bile bariz belli oluyor ayrıca ram 4gb sıkıntı yaratır arkada uygulama açık bırakmada ondan da biraz kanser olabilirsin bu kadar yani

Exynos sıkıntılı bir işlemci genel olarak hocam ama fe serisi için kabul edilebilir çünkü bir rakibi yok. S24 serisindeki gibi snapdragonla rakip olsaydı üstüne çok hakaret yemeyi hak ediyordu ama s24fe için çok lafım yok. Isınma sorunu vardır yoktur orasını bende bilmiyorum hala yeni bir cihaz çok da bakmadım testlerine.

İki telefonda 3 yılı rahatlıkla çıkarır ios denemek isterseniz pişman olmazsınız, s24fe gibi andorid bir hafif amiral gemisi denerseniz de pişman olmazsınız. Yani 13 şunun rakibi değil demek veya s24fe şunun rakibi değil demek yanlış olur ikiside gayet iyi ve yakın cihazlar. O yüzden renkler ve zevkler olarak siz ne istediğinize ve ihtiyacınıza odaklanın.
katılıyorum ve gece gece yardım ettiğiniz için herkese teşşekkür ediyorum fakat 18 yaşında olup haytımın son 8 senesinde android kullanan bir kardeşiniz olarak tam hata yapacak yaşta olduğum için iphone almayı kendime daha yakın hissediyorum belki fikrim ayın 11 ine kadar değişir fakat şuanlık 13 almaya daha eyilimliyim vaktinizi aldıysam kusura bakmayın iyi geceler

katılıyorum ve gece gece yardım ettiğiniz için herkese teşşekkür ediyorum fakat 18 yaşında olup haytımın son 8 senesinde android kullanan bir kardeşiniz olarak tam hata yapacak yaşta olduğum için iphone almayı kendime daha yakın hissediyorum belki fikrim ayın 11 ine kadar değişir fakat şuanlık 13 almaya daha eyilimliyim vaktinizi aldıysam kusura bakmayın iyi geceler
Estağfurullah hocam, keyfinize bakın, bende sizden çok büyük sayılmam. İki telefon da sizi üzmeyecektir.

iPhone 13ün çok fazla bir geleceği olduğunu sanmıyorum. 17 serisinin 12GB ram ile geleceğinin söylentileri var yani ona göre karar verin derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri