Neler Yeni

S24 mü s25 mi alınmalı ?

poinee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sercan
Bütçe
35000
S24 şuan iyi fiyatlara satılmakta.
Benim için ekran boyutu ve özellikleri bakımından iyi durumda fiyatıda normal fiyatlarda
sizce s24 almak mı yoksa s25 beklenmeli mi ? her sene ocak şubat arası çıkıyor
s24 ile aynı fiyatlara gelirmi ne düşünüyorsunuz ?
başka telefon tavsiyeleriniz varmıdır ?

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Erdem
Benim için ekran boyutu ve özellikleri bakımından iyi durumda fiyatıda normal fiyatlarda
Yapay zeka özelliği istiyorsan S25 bekle ama 35k'ya alabilir misin bilmiyorum, meraklısı değilsen S24 Plus yapıştır indirimdeydi en son.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Erdem

poinee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Var hocamda S25'te daha gelişmiş olacak diye biliyorum bir de bütçen varsa düz alma.
ekran olarak çok fazla ben büyük ekran seven birisi değilim o yüzden düz hoşuma gidiyor ios alışkanlığı sanırım iphone bakıyorum ama fiyatları çok uçuk bu fiyatlar bu telefonlara verilirmi emin değilim xiomi 14t falan diyorlar ama xiaomi marka olarak beni hiç çekmiyor ( seveni illaki vardır) ama bu fiyatları verip elindeki telefon xiaomi yani biraz kararsızlık var ve birazda dönem olarak kötü bir dönem telefonların tam çıkış zamanları iphone se 4 diye bir model gelecek diyorlar ama samsungun bu modelleri ile rekabet etmez öğrenci telefonu olur diye düşünüyorum

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Erdem
ekran olarak çok fazla ben büyük ekran seven birisi değilim o yüzden düz hoşuma gidiyor ios alışkanlığı sanırım iphone bakıyorum ama fiyatları çok uçuk bu fiyatlar bu telefonlara verilirmi emin değilim xiomi 14t falan diyorlar ama xiaomi marka olarak beni hiç çekmiyor ( seveni illaki vardır) ama bu fiyatları verip elindeki telefon xiaomi yani biraz kararsızlık var ve birazda dönem olarak kötü bir dönem telefonların tam çıkış zamanları iphone se 4 diye bir model gelecek diyorlar ama samsungun bu modelleri ile rekabet etmez öğrenci telefonu olur diye düşünüyorum
Evet hocam cidden çok büyük mağazadan da bakın istiyorsanız, düz S'lerin ekran boyutları çok iyi oluyor ben de S21 var çok memnunum. Benim gibi telefonda oyun oynamıyorsanız ya da çok vakit geçirmiyorsanız S24 sizi üzmez fakat 3 sene sonra şarjı biraz çabuk bitmeye başlıyor. Dışarıda çok vakit geçiren biriyseniz canınızı sıkabilir fakat İphone'lar da böyle diye biliyorum belki alışıksınızdır. Bence S25'i iyice araştırın ondan sonra kararınızı verin.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Bence şu anda Samsung S24 alınabilir. 30 bin TL bütçe için çok F/P bir cihaz. Samsung S25 38 bin TL'den başlar çünkü Snapdragon, 8 Elite işlemcisi için çok para istiyor.

poinee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam cidden çok büyük mağazadan da bakın istiyorsanız, düz S'lerin ekran boyutları çok iyi oluyor ben de S21 var çok memnunum. Benim gibi telefonda oyun oynamıyorsanız ya da çok vakit geçirmiyorsanız S24 sizi üzmez fakat 3 sene sonra şarjı biraz çabuk bitmeye başlıyor. Dışarıda çok vakit geçiren biriyseniz canınızı sıkabilir fakat İphone'lar da böyle diye biliyorum belki alışıksınızdır. Bence S25'i iyice araştırın ondan sonra kararınızı verin.
eski telefonlarda batarya problemi olmuyor ama bana kalırsa yeni telefonlarda ne yaparlarsa yapsınlar bu kadar özellik ve güç işlemcilerine vb batarya az kalıyor örnek verirsek ios yarım gün gittiği bile oluyor ki bence normal artık hızlı sarj ile 45dk da doluyor neredeyse telefonlar ben çok oyun oynayan birisi değilim daha çok tasarım ve kamera ağırlıklı birisiyim o yüzden bana en yakın taraf ios ama bu fiyatları vermek verebilsem bile mantıksız. sonuçta bir telefon alıyoruz. en yakın muadili samsung s serisi onunda düz telefonları çok gözüme hoş ve kamera bakımından çok iyi geliyor ama telefonu aldıktan sonra 1-2 ay sonra s25 30-35 civarına gelirse o da üzer. şuanlık bence ocak şubat civarını beklemek daha mantıklı gibi bakalım şu s25 bi çıksın belki s24 tamamen ucuzlar diye düşünüyorum. ama s24 çıkınca s23 hiç ucuzlamadı neredeyse aynı fiyatta. yani s25de de aynı durum olurmu bilemiyorum

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
düz s24 de yapay zeka özelliği varmıydı?
Var
Mesaj otomatik birleştirildi:

eski telefonlarda batarya problemi olmuyor ama bana kalırsa yeni telefonlarda ne yaparlarsa yapsınlar bu kadar özellik ve güç işlemcilerine vb batarya az kalıyor örnek verirsek ios yarım gün gittiği bile oluyor ki bence normal artık hızlı sarj ile 45dk da doluyor neredeyse telefonlar ben çok oyun oynayan birisi değilim daha çok tasarım ve kamera ağırlıklı birisiyim o yüzden bana en yakın taraf ios ama bu fiyatları vermek verebilsem bile mantıksız. sonuçta bir telefon alıyoruz. en yakın muadili samsung s serisi onunda düz telefonları çok gözüme hoş ve kamera bakımından çok iyi geliyor ama telefonu aldıktan sonra 1-2 ay sonra s25 30-35 civarına gelirse o da üzer. şuanlık bence ocak şubat civarını beklemek daha mantıklı gibi bakalım şu s25 bi çıksın belki s24 tamamen ucuzlar diye düşünüyorum. ama s24 çıkınca s23 hiç ucuzlamadı neredeyse aynı fiyatta. yani s25de de aynı durum olurmu bilemiyorum
Normal degil dostjm nasil yarim gune normal diyorsun.

poinee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sercan
Var

Normal degil dostjm nasil yarim gune normal diyorsun.
yoğun kullanımda telefon 1-2 seneyi geçtikten sonra maalesef bu performanslara düşüyor ios

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
yoğun kullanımda telefon 1-2 seneyi geçtikten sonra maalesef bu performanslara düşüyor ios
Ios da 9 ay sonra pil sagligindan gidiyor biliyorum. S23 alali neredeyse 1.5 sene oldu hala ilk gunku gibi 120hz de 1 gun cikartiyor.

poinee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sercan
Ios da 9 ay sonra pil sagligindan gidiyor biliyorum. S23 alali neredeyse 1.5 sene oldu hala ilk gunku gibi 120hz de 1 gun cikartiyor.
beni de s serisi çekiyor yani hem fiyat hem de performans olarak
ios evet tartışmasız tasarım ve yazılım olarak kamera olarak iyi durumda ama bu kadar fiyatları verdikten sonra insan hepsini kusursuz bekliyor ama o da yok yani 70-80k para verip 60hz ekran nedir veya batarya performansı olsun.
samsungunda eksiği var mı var hala tasarım olarak bence gerideler. özellikle ultra modelleri kalas gibi bişi. tabletten farkı yok ama en azından diyorsun ki bu kadar ekmek bu kadar köfte.

https://www.sihirlielma.com/2024/11/14/iphone-se-4un-uretim-takvimi-belli-oldu/
bu geliyor ama bence s serisinin özellikleri ile rekabet edecekmi veya s24 den iyi olabilirmi emin değilim

Top Bottom