Kötü denemez ama 8 Gen 2'nin üstüne pek bir şey koyamamış bir işlemci. Bir de uzun süreli kullanımlarda Exynos işlemcilerde sürdürülebilir performans bu zamana kadar pek başarılı değildi.güvenmelimiyim kötü işlemci mi?
Server kayit yaptirabilirsinizultraya ihtiyacım yok ve neden yd alıyım 16 ay kullanıp çöpe mi atıcam gidip kaçak kayıt mı yaptırayım
ben kullanıyorum çok memnunum samsung bu sefer bir şeyler deniyor yazılım konusunda da fena değil, ultra tercih etmememin sebebi sivri köşeli tasarımlar nedense bana göre değil o sebepten daha kıvrık kenar olan modeli aldım bir eksiklik hissetmiyorum kalemi dışında ama madem bu kadar beklediniz isterseniz s25 serisini bekleyin çok aceleniz yoksaExynos işlemci alınır mı testlere göre çok da farkı yok snap dragondan sizce alınır mı? ikinci el alıcam 33 34 bine değer mi
S25 bekle dostumExynos işlemci alınır mı testlere göre çok da farkı yok snap dragondan sizce alınır mı? ikinci el alıcam 33 34 bine değer mi
kaçak ve garantisi olmayan telefon almak risk benceServer kayit yaptirabilirsiniz