16 pro fiyatına s25 ultra diye bir seçenek de varPlus'dan Pro Max'e geçilmesi lazım diye düşünüyorum. İlla küçük cihaz istiyorsan Pro olabilir. 16 Pro'ya geçersen pil bir tık daha kötü performans verir onun dışında her yönden kazanımın olur.
Aynı markanın üst seviye cihazı ile amiral seviye cihazına geçince bir yenilik gelmiyor neredeyse. S24 Plus'dan 25 Ultra'ya geçmek için neden yok. Arkadaşım S20 Fe'den 24 Ultra'ya geçti aynı cihazın daha iyi pili giden hali diyor.16 pro fiyatına s25 ultra diye bir seçenek de var
ekran ve oyun için aşırı fark var yapay zeka muhabbetlerinde daha rahat çalışacak cihaz bir deAynı markanın üst seviye cihazı ile amiral seviye cihazına geçince bir yenilik gelmiyor neredeyse. S24 Plus'dan 25 Ultra'ya geçmek için neden yok. Arkadaşım S20 Fe'den 24 Ultra'ya geçti aynı cihazın daha iyi pili giden hali diyor.
siz olsanız ne yapardınız diyor ben iphone yurt dışındaki gibi samsung ile aynı fiyatlandırmada olmayıp kazık olduğu için samsung geçerdimAynı markanın üst seviye cihazı ile amiral seviye cihazına geçince bir yenilik gelmiyor neredeyse. S24 Plus'dan 25 Ultra'ya geçmek için neden yok. Arkadaşım S20 Fe'den 24 Ultra'ya geçti aynı cihazın daha iyi pili giden hali diyor.
Ayrıca konuda iPhone önerisi isteniyor.
Fotoğraflar neredeyse 3-5 yıldır bozulmuyor, Samsung'la da alakası yok. Fotoğraflar yıllardır her markada başarılı. Videoda hala başarısız, üzerine efekt veya müzik vs ekleyince iyice cortluyorlar. Aksini iddia eden karşılaştırmamıştır.ekran ve oyun için aşırı fark var yapay zeka muhabbetlerinde daha rahat çalışacak cihaz bir de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hem s serisinin yeni modelleri instagramda fotoğrafları bozmuyor artık nasıl fark yok
katılıyorum benim biraz da öneri isteme sebebim aslında bataryası mesleğim gereği telefon bazen elimde çok zaman geçirebiliyor arayan eden vs. bataryadan dolayı çekiniyorum ancak iphonenun bir aurası var kamerası özellikle çok iyi bence ve bana kalırsa Iphone da yapay zekayı güncellemelerle getirecektir diye düşünüyorum.Aynı markanın üst seviye cihazı ile amiral seviye cihazına geçince bir yenilik gelmiyor neredeyse. S24 Plus'dan 25 Ultra'ya geçmek için neden yok. Arkadaşım S20 Fe'den 24 Ultra'ya geçti aynı cihazın daha iyi pili giden hali diyor.
Ayrıca konuda iPhone önerisi isteniyor.
16 Pro ile 17 arasında soruyor.siz olsanız ne yapardınız diyor ben iphone yurt dışındaki gibi samsung ile aynı fiyatlandırmada olmayıp kazık olduğu için samsung geçerdim
16 Pro yerine 16 Pro Max batarya tarafında hem Pro'ya göre hem de 24 Plus'a göre ciddi fark yaratır. Pro Max'e yönelin 2. elde olsa.katılıyorum benim biraz da öneri isteme sebebim aslında bataryası mesleğim gereği telefon bazen elimde çok zaman geçirebiliyor arayan eden vs. bataryadan dolayı çekiniyorum ancak iphonenun bir aurası var kamerası özellikle çok iyi bence ve bana kalırsa Iphone da yapay zekayı güncellemelerle getirecektir diye düşünüyorum.
Bilginiz var mı bilmiyorum yapay zeka apple tarafından ne zaman türkiyede çıkıcak bece büyük bir eksiklik aplle da.16 Pro ile 17 arasında soruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
16 Pro yerine 16 Pro Max batarya tarafında hem Pro'ya göre hem de 24 Plus'a göre ciddi fark yaratır. Pro Max'e yönelin 2. elde olsa.
İOS 26 ile gelecek dediler. Muhtemelen 26.1 gibi bir sürümle gelir. Yıl dolmadan aktif olur kısacası.Bilginiz var mı bilmiyorum yapay zeka apple tarafından ne zaman türkiyede çıkıcak bece büyük bir eksiklik aplle da.
s24+ ı olan adamin en asagi 3 sene daha cihazi degistirmesine gerek yok.İlginiz için teşekkür ediyorum, iyi günler dilerim.