Neler Yeni

S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max

TheworstD32132

80+ Bronze
Çöpmi ve j7 prime kullandıktan sonra Elma kölesi olmuş bir millet sana Android telefon önermeyecektir, artık fakirler bile borca girerek iphone 15 alıyor popüler kültürün akıntısına kapılıp. Denemekten başka bir çözüm yolun yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Paşadöner
Hiç oyun bile oynamıyorum desem yeridir. Günlük kullanım benim ki. Sosyal medya, iş, YouTube, müzik dinleme, WhatsApp vs.

Ozaman iPhone alabilirsin ama kamereya da önem vermiyorsan yine Samsung derim bataryası daha fazla ve daha hızlı şarj ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çöpmi ve j7 prime kullandıktan sonra Elma kölesi olmuş bir millet sana Android telefon önermeyecektir, artık fakirler bile borca girerek iphone 15 alıyor popüler kültürün akıntısına kapılıp. Denemekten başka bir çözüm yolun yok.
Kesinlikle hocam adam belki hiçbir karşılaştırma videosu izlemedi telefonlarla alakası hiç bir bilgisi yok kredi çekip iPhone 15 pro max alip en iyisi diyor lar iphone güzel telefon eyvallah ama iphone şarj da kullanmassin uzun süre pubg gibi oyunlarda sıcaklık çok fazla olur ve pil ömrü kisa oyun oynarsan bu dahada kısalacak ben iphone alıp 70 k vericem hem aşırı ısınacak hem şarj da kullanayacagim ve batarya olarak problem çıkarmaya cok meyilli bir telefon kamera nin benim için pek önemi yok ben almam en azından bu 2 model arasında

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
İkisini de yurt dışı almayı düşünüyorum. Yaklaşık 10 senedir de iPhone kullanıyorum. Alıştım yani kısaca iPhone'a. Android denemek de istiyorum ama kimisi deneme bile diyor, kimisi de kullan şans ver diyor.
elimden telefon kayınca arka cam parası vermek istemiyorum bu yüzden samsung (fanboy değilim)

Dravdan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa Salih Akdemir
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Hocam herkes garip garip yorumlar yapmış ben sana özetleyeyim.

Lg, samsung, sony, xiaomi, nokia(windows phone), real me kullanmış biri olarak iphone almanı gönül rahatlığı ile önerebilirim. Neden diyeceksin açıklayayım.

Iphone dışında hiçbir telefonu aldığın fiyattan yüksek ya da yakın satamazsın. Kutusunu açtığın an yarı yarıya düşüyor fiyat.
android güvenlik açısından hiç kullanışlı değil, icloud çok başarılı bu konuda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Paşadöner
elimden telefon kayınca arka cam parası vermek istemiyorum bu yüzden samsung (fanboy değilim)
Hocam o hadi her telefonda olabilir ama sen her çıkardığını telefondan insanlara kisa ömürlü batarya sunuyorsun oyun oynarken aşırı ısınıyor ilerde bataryası ile ilgili sıkıntı cikarma olasılığı daha yüksek ve ben 70 k para veriyorum abi bunları düşünmek zorunda mıyım bende fanboy değilim şuanki kullandığım telefonda Samsun değil daha öncede samsung xaomi ve apple kullandım ama insanların artik şu marka şu markadan iyidir kafasından cikip şu model su modelden iyi demesi lazim

Dravdan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa Salih Akdemir
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Telefonları da oyun performansı ile kıyaslamak cahillik diye yorumluyorum ben. Bu telefonlar oyun için üretilmiyor. Oyun oynayacaksanız asusun telefonunu alın 👍🏻

Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Paşadöner

Lg, samsung, sony, xiaomi, nokia(windows phone), real me kullanmış biri olarak iphone almanı gönül rahatlığı ile önerebilirim. Neden diyeceksin açıklayayım.

Iphone dışında hiçbir telefonu aldığın fiyattan yüksek ya da yakın satamazsın. Kutusunu açtığın an yarı yarıya düşüyor fiyat.
İphone yi 2 senede bir satmak lazım o zaman 1 sene kulanan lar pil ömrünün çok düştüğü ile şikayetçi bataryasi değişime uğraması bir telefonu da yakın fiyata satamazsin

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,412
İsim
Yunus Şahin

Denemek de en az 35 bin TL'den başlıyor işte.

Kesinlikle hocam adam belki hiçbir karşılaştırma videosu izlemedi telefonlarla alakası hiç bir bilgisi yok kredi çekip iPhone 15 pro max alip en iyisi diyor lar iphone güzel telefon eyvallah ama iphone şarj da kullanmassin uzun süre PUBG gibi oyunlarda sıcaklık çok fazla olur ve pil ömrü kisa oyun oynarsan bu dahada kısalacak ben iphone alıp 70 k vericem hem aşırı ısınacak hem şarj da kullanayacagim ve batarya olarak problem çıkarmaya cok meyilli bir telefon kamera nin benim için pek önemi yok ben almam en azından bu 2 model arasında

İzlediğim videolar da kafa kafaya, hatta iPhone daha çok kullanım süresi veriyor.

Ben kendimi öyle düşünmüyorum. Şans veriyorum ikisine de kararsızım işte.

Koruyucu kılıf diye bir şey var hocam.

Evet, kesinlikle. Fiyat konusun da her zaman güncel fiyatı da alım-satımı da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Paşadöner
Telefonları da oyun performansı ile kıyaslamak cahillik diye yorumluyorum ben. Bu telefonlar oyun için üretilmiyor. Oyun oynayacaksanız asusun telefonunu alın 👍🏻
Cahillik mi oyun oynamayan adam bile pil ömrünün çok düştüğünü söylüyor 1 senede ozaman benim iPhoneyi 2 senede bir satıp tekrardan satin almam gerek sizde kamera için övüyorsunuz gidin fotoğraf makinesi alın ozaman

Asla oynamayan adam pil ömrünün 1 senede düştüğünü söylüyor günde En azından 1-2 saat oynasa her gün pil ömrüne bakmaktan kafayı yersiniz neyse bende bu modeller arasında Samsung tercih edilmeli

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İkisini de yurt dışı almayı düşünüyorum. Yaklaşık 10 senedir de iPhone kullanıyorum. Alıştım yani kısaca iPhone'a. Android denemek de istiyorum ama kimisi deneme bile diyor, kimisi de kullan şans ver diyor.
Telefondan beklentinle alakalı. Ben de iPhoneden S23e geçtim yerine iPhone 13 falan da alabiliyordum ama Android bana daha rahat geliyor açıkçası iOS biraz boğmuştu. Sadece adblocker kullanabilmem bile büyük bir rahatlık Android için. Şuan bunun yerine iPhone 15 bile bana kötü gelir, 15 Pro belki olabilir.

Değişiklik istiyorsan ve bambaşka bir kullanımı olacağını, buna alışman gerekeceğini kabulleniyorsan Androide geçebilirsin. Cihaz seni memnun edecektir ve bazı yönlerden Apple ne kadar da kötüymüş de dedirtir ona eminim. Ama çevrende "bunu alacağına iPhone 11 alaydın" diyen bile oluyor onu diyim, millet elinde görünce iPhone alamamış fakir muamelesi yapıyor türkiyede çok ciddi bir apple fanboyluğu var.

Dravdan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa Salih Akdemir
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Cahillik mi oyun oynamayan adam bile pil ömrünün çok düştüğünü söylüyor 1 senede ozaman benim iPhoneyi 2 senede bir satıp tekrardan satin almam gerek sizde kamera için övüyorsunuz gidin fotoğraf makinesi alın ozaman

Asla oynamayan adam pil ömrünün 1 senede düştüğünü söylüyor günde En azından 1-2 saat oynasa her gün pil ömrüne bakmaktan kafayı yersiniz neyse bende bu modeller arasında Samsung tercih edilmeli
Herkes bilir ki segment fark etmeksizin bir telefonun ömrü ortalama 2 yıldır. 2 yıl sonra aldığınız dönemin en üst marka modelini de kullanılıyor olsanız değişim ister yavaştan telefon. Bu değişim noktasında eski iPhone telefon üzerine 3000-5000 koyarak yeni modele geçebiliyorken samsung telefonda 15000 koymanız gerekir. Benim için önemli olan sürdürülebilirlik. Şu an 14 pro max 256 kullanıyorum ve hayatımda kullandığım en iyi telefon. S24 ultrayı da şirket telefonu olarak almıştım firmaya ve diğer birim yöneticisine vererek şirket için de 15 aldırdım tekrar. İkisinin de şarjı 2 gün gidiyor bana oyun oynamadığım için. Wildrift oynuyorum bazen ve ne ısınma ne de pil ömrü derdim yok. 2023 mart ayında aldım ve hala %100

Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Paşadöner
Herkes bilir ki segment fark etmeksizin bir telefonun ömrü ortalama 2 yıldır. 2 yıl sonra aldığınız dönemin en üst marka modelini de kullanılıyor olsanız değişim ister yavaştan telefon. Bu değişim noktasında eski iPhone telefon üzerine 3000-5000 koyarak yeni modele geçebiliyorken samsung telefonda 15000 koymanız gerekir. Benim için önemli olan sürdürülebilirlik. Şu an 14 pro max 256 kullanıyorum ve hayatımda kullandığım en iyi telefon. S24 ultrayı da şirket telefonu olarak almıştım firmaya ve diğer birim yöneticisine vererek şirket için de 15 aldırdım tekrar. İkisinin de şarjı 2 gün gidiyor bana oyun oynamadığım için. Wildrift oynuyorum bazen ve ne ısınma ne de pil ömrü derdim yok. 2023 mart ayında aldım ve hala %100
Yani zaten dedim ama oyun icinse Samsun siz asus alın demissinizde çoğu telefonun ulkedemizde satılmıyor ve çok pahalı sizde denk gelmiş olabilir ama internet pil ömrünün hızlı düşmesi ile kaynıyor 2 sene sonra kesinlikle batarya değişimi şart oluyor değişimden sonra güzle bir fiyata satmak çok zor

Dravdan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa Salih Akdemir
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Yani zaten dedim ama oyun icinse Samsun siz asus alın demissinizde çoğu telefonun ulkedemizde satılmıyor ve çok pahalı sizde denk gelmiş olabilir ama internet pil ömrünün hızlı düşmesi ile kaynıyor 2 sene sonra kesinlikle batarya değişimi şart oluyor değişimden sonra güzle bir fiyata satmak çok zor
Kullanım alışkanlıklarına da bağlı kesinlikle bu durum. O yüzden öneriden çok kendi ihtiyaçlarını göz önüne alarak ilerlemek lazım. Ben şahsi telefonumdan yüzlerce banka ve borsa işlemi yapıyorum. Şirkete ait çok önemli bilgiler saklıyorum. Bu yüzden bana iphone güvenliği gerekiyor mesela. Gibi gibi örnekler verilebilir 👍🏻

Top Bottom