AirLife
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,472
- İsim
- Yunus Şahin
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de bunu anlayamıyorum. 3,5 senedir iphone 11 pro max kullanıyorum. Gayet performanslı ve alıştım telefona benim bir parçam gibi aynı. Pil sağlığına da şaşıracaksın belki ama %87. Bu süre içerisinde bence güzel. İlk aldığım sene cidden çok oyun oynuyordum hızlı düşüşünü buna borçlu olduğumu düşünüyorum. Bir senedir kontrol ediyorum %1 bile düşmedi. Günlük kullanım benimkisi ve günlük kullanımda ve çok oyun oynamadığımızı düşünürsek gerçekten bataryası çok iyi. Şarj durumu da önemli örneğin şarjdayken sık oynamamaya çalış telefonla. Bununla ilgili bir çok makale ve apple ın yazıları vardır elbet. Ben kişisel deneyimimi paylaştım. Açıkcası da bukadar uzun süreden dolayı ve üzerine bir çok model çıktığı için değiştirebilirim. Aksi takdirde benim işimi fazlasıyla görüyor Gece yeşili rengini de ilk çıktığında çok aramıştım.. Tabii bir önceki telefonum iphone X de çok güzeldi o zamanın teknolojisi telefonları tabi. Fakat pilini değiştirdikten sonra kolaylıkla su aldı telefon ve ekranı ve faceid gitti.Bataya değişimini yetkili servisinde yaptırmıştım oysaki. Lakin bu tür cihazlar bir kez açıldıktan sonra bir daha su dayanıklılığı konusunda randumanlı olmuyor. Daha da telefonu değiştiririm ama pili değiştirmem diye kendime söz verdim
Valla konuyu açan olarak ben başıktaki telefonlara bakıyordum da çok pahalı gelmeye başladı. 11 Pro Max ve ya 12 Pro Max bakıyorum şimdi.