S24 ULTRA vs S25+ hangisi alınır

Siyah ve mor s24u hepsi burada da 52 yada 53k dı premium ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s25+ alma taraftarıydım ama bu bakış açısı kafamı karıştırmadı değil ikisinede canlı bakıp karar vermemiz gerekecek :D

ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum elinize sağlık
Hocam her zaman yeni yenşdir ama eğer o farkı hissedeceğine inanıyorsan al mağazada görerek alırsan zaten s24 ultrayı alırsın sanki s25+ değilde A56 gibi bir telefon hissiyatı olur çünkü tasarım çok benzer Samsung’un belli olduğu ultraları var ben her ne kadar sd elitte olsa karşıda s24u çok daha mantıklı buluyorum zaten düz s lerde soğutma performansı daha zayıf olur s24u da maşallah kocaman soğutma plakası var .

İnsanlar telefonu hem imaj Hemde göze hitap etmesini istiyor ve şahsen Samsung bunu düz s te olmadığını düşünüyorum 6.1 inç ekrana köşeli tasarımı koysaydı insanlar alırdı

Siyah ve mor s24u hepsi burada da 52 yada 53k dı premium ile

Hocam her zaman yeni yenşdir ama eğer o farkı hissedeceğine inanıyorsan al mağazada görerek alırsan zaten s24 ultrayı alırsın sanki s25+ değilde A56 gibi bir telefon hissiyatı olur çünkü tasarım çok benzer Samsung’un belli olduğu ultraları var ben her ne kadar sd elitte olsa karşıda s24u çok daha mantıklı buluyorum
1751955375315.webp

S25 Edge'in ederi ne kadardır hocam? Sepette böyle gözüküyor.

Alıntıyı görüntüle

Hocam s 25 edge = s25 u nun telefoto çıkarıp ana kamera ve o s25u nun mu s25/+ ın kaçıncı kamerasıydı onu ekleyip piyasaya sürmüşler

S25 ultra ile fiyat farkı 9 bin ken bence kimsenin s25 edge alması gerekmez yani git 52/53k ya hepsiburadadan s24u al ama bence alınmaz yani ama telefon küçük olsa küçük telefon seviyorsan alınır derdim

Alıntıyı görüntüle

Bide nerede şimdi baktım da s25 u ile arasında 3/4k var (Amazon sanırım)

Hocam s 25 edge = s25 u nun telefoto çıkarıp ana kamera ve o s25u nun mu s25/+ ın kaçıncı kamerasıydı onu ekleyip piyasaya sürmüşler

S25 ultra ile fiyat farkı 9 bin ken bence kimsenin s25 edge alması gerekmez yani git 52/53k ya hepsiburadadan s24u al ama bence alınmaz yani ama telefon küçük olsa küçük telefon seviyorsan alınır derdim

Bide nerede şimdi baktım da s25 u ile arasında 3/4k var (Amazon sanırım)

sepete ekleyince -2500 daha yapıyor kampanyadan

S25+ .

Geri