S24 ultra vs vivo x200 pro

Uzun Vs hayri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
426
S24 ultra veya vivo x200 pro düşünüyorum önem verdiğim özellikler kutu içeriği batarya batarya benim için çok önemli performans performans da benim için baya önemli oyun oynarken kasma donma yapmaması çok önemli kamera kamerada önemli ama batarya ve performans kadar değil kötü çıkmasın fotoğraflar yeter çok detaylara takılan birisi değilim

s24ultraya sahibim vivo x200 ü sadece test etmek için elime aldım performans acısından ikisine birden yorum yapamam ama s24u şuana kadar oynadıgım hiçbir oyunda pişman etmedi kamera açısından ikiside çok iyi yorum yapamam vivo kullanıcısı degilim ama samsung s24u kullanıcısı olarak tek sinir oldugum nokta face id nin bok gibi olması ve taktıgım ekran koruyucu yüzünden parmak izimi okumaması bunun bi çözümü malesef yok vivo hakkında çok bi bilgim yok onun dışında ikiside mükemmel telefonlar

s24ultraya sahibim vivo x200 ü sadece test etmek için elime aldım performans acısından ikisine birden yorum yapamam ama s24u şuana kadar oynadıgım hiçbir oyunda pişman etmedi kamera açısından ikiside çok iyi yorum yapamam vivo kullanıcısı degilim ama samsung s24u kullanıcısı olarak tek sinir oldugum nokta face id nin bok gibi olması ve taktıgım ekran koruyucu yüzünden parmak izimi okumaması bunun bi çözümü malesef yok vivo hakkında çok bi bilgim yok onun dışında ikiside mükemmel telefonlar
Xiaomi 15 ultra da olabilir yalnız pişman etmesin

x200 pro-honor m 7 pro 2sinden birini al bütçen çıkarsa XİOAMİ 15U

Geri