AtesKayra
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Ates Kayra
- İlgilendiği Kategoriler
- Teknoloji Pilotaj
- Konu Sahibi Konu Sahibi
AnladımYani açıkçası ben Apple'dan memnun kalmadım hocam, çok kapalı. SS alıyorum android telefonuma whatsapp uygulamasından hd olarak atamıyorum çünkü jpeg ya da png olarak almıyor ekran görüntüsünü. 640P atıyor. Mobil veri paylaşımını açıyorum eğer telefonda o anda ayarlarda o ekranı açık tutmazsam diğer telefonlara wifiyi göstermiyor bağlamak için o ekran açıkken diğer telefondan bağlamam gerekiyor. Kontrol merkezinden bluetooth'u açıyorum telefonun ayar kısmına girmeden birdaha kapatamıyor sadece uyku moduna alabiliyorum. Konum kontrol merkezinde yok telefonun ayarları kısmından 4 farklı pencereyi geçip o ayara gelebiliyorum. Kamera uygulamasının video kayıt ayarlarını değiştirmek istiyorum. 4k 1080P arasında geçiş mesela ya da 30fps 60fps bunu kamera uygulamasından yapamıyorum telefonun ayarlarına girmem gerekiyor. Apk yüklenemiyor, telefonu kablo ile bilgisayara bağlayıp dosya atıp alamıyorum. Bunlar hoşuma gitmeyen şeyler mesela. Samsung telefonumda klavyeyi beğenmedim Gborad indirdim google klavyesi kullanıyorum sevmediğim şeyleri değiştirip düzenleyebiliyorum. Apple'da zil sesini değiştirmek bile çileydi benim için para ödeyerek İtunesten zil sesi aldım, farklı bir metodu da vardı ama niye bu kadar uğraşıyorumki? Şu an S23 ultra kullanıyorum ve çok memnunum, bilindik bir telefon arayüzü çok iyi. Kamerasına zaten bir şey demeye gerek yok 10X optik zoom'u sayesinde 15 pro max kullanıcıları da dahil etrafımdaki insanları zoom ile etkilemişliğim var. Günlük kullanım performansı olarak Apple ve Samsung (Snapdragon modelleri) başa başa çekiyor ancak oyun performansı olarak Snapdragonlu samsunglar daha önde bu konuda kanıt da sunabilirim merak ederseniz boş konuşmuyorum yani fanboyluk yaptığımı düşünmeyin lütfen.