Şu an sıfırı 27-28k exynos 2400e işlemcisi 8gb ram vs. özellikleri var. Bende şu an a21s var 5 yıl önce sıfır almıştık hiçbir sorunu yok tamir görmedi her şeyinden memnunum sayılır. Bu s24fe de beni bu kadar memnun eder mi alınmaya değer mi? Sadece samsung istiyorum.
Öncelikle 25.600tlye n11-N11 satıcısından aldım kutu sağlam geldi
M21DEN Geçtim
EĞER ALMAYI DÜŞÜNÜYORSANIZ;
128gb Uzun vaade'de yetmeyecektir 1.5-2 bin tl fazla vermenizi öneririm.
Yazılım(Os):
One Uİ 8 Mükemmel olmuş
Özelleştirilebilir onca ayar-menü-kısayol var.
Ekran:
6.7İnc 1080x2340 (FHD+) Dynamic Amoled 120Hz
Ekranı ile çok iyi bir performans gösterirken.
16Milyon renk gösterebiliyor ve 1900nit parlaklığa kadar çıkabiliyor.
Corning Gorilla Glass Victus+ ile darbelere karşı dayanıklı bir ekranı var.
Ekran gövde oranı bu fiyata biraz fazla ancak alışıyorsunuz ancak buradan - puan...
inceleyebilirsin üşenirsen diye söylüyorum bu bütçede en iyisi
Şu an sıfırı 27-28k exynos 2400e işlemcisi 8gb ram vs. özellikleri var. Bende şu an a21s var 5 yıl önce sıfır almıştık hiçbir sorunu yok tamir görmedi her şeyinden memnunum sayılır. Bu s24fe de beni bu kadar memnun eder mi alınmaya değer mi? Sadece samsung istiyorum.
Ben Yeni Aldım 28 K'ya Pazartesi Gelecek Redmi 12'den Geçiyorum Kesinlikle Alınır
Bu Fiyat Bandında 4 K/60 Fps Hem Ön Hem Arka Kamerada Video Çeken Başka Bir Telefon Yok Üstüne Galaxy Ai Olsun One Ui Olsun Şuan Çok İyi Samsung Exynos İşlemciler Eskiden Sorunluydu Ama Bu İşlemci S24'dede Var O Yüzden Şuan Bir Sorunu Yok Ve Gayet Stabil Ve Optimize Çalışıyor Amacın Oyun Oynamak Değilse Süper Cihaz
Ek Not : Oyun Oynatıyor Rahat İşlemci İyi Genshin Impact Gibi Zorlu Oyunları Bile Ota Ayarlarda +60 Fps Oynatıyor Ama Asıl Amaç Oyunsa
Poco F7'lere Bak