Öneri S24FE Exynos sıfır alınır mı?

Reaksiyon skoru
19
Şu an sıfırı 27-28k exynos 2400e işlemcisi 8gb ram vs. özellikleri var. Bende şu an a21s var 5 yıl önce sıfır almıştık hiçbir sorunu yok tamir görmedi her şeyinden memnunum sayılır. Bu s24fe de beni bu kadar memnun eder mi alınmaya değer mi? Sadece samsung istiyorum.

inceleyebilirsin üşenirsen diye söylüyorum bu bütçede en iyisi

Biraz daha beklerseniz Kasım indirimlerinde güzel bir indirim olabilir S24 FE'de.

Şu an sıfırı 27-28k exynos 2400e işlemcisi 8gb ram vs. özellikleri var. Bende şu an a21s var 5 yıl önce sıfır almıştık hiçbir sorunu yok tamir görmedi her şeyinden memnunum sayılır. Bu s24fe de beni bu kadar memnun eder mi alınmaya değer mi? Sadece samsung istiyorum.
Ben Yeni Aldım 28 K'ya Pazartesi Gelecek Redmi 12'den Geçiyorum Kesinlikle Alınır

Bu Fiyat Bandında 4 K/60 Fps Hem Ön Hem Arka Kamerada Video Çeken Başka Bir Telefon Yok Üstüne Galaxy Ai Olsun One Ui Olsun Şuan Çok İyi Samsung Exynos İşlemciler Eskiden Sorunluydu Ama Bu İşlemci S24'dede Var O Yüzden Şuan Bir Sorunu Yok Ve Gayet Stabil Ve Optimize Çalışıyor Amacın Oyun Oynamak Değilse Süper Cihaz

Ek Not : Oyun Oynatıyor Rahat İşlemci İyi Genshin Impact Gibi Zorlu Oyunları Bile Ota Ayarlarda +60 Fps Oynatıyor Ama Asıl Amaç Oyunsa
Poco F7'lere Bak

@Mert_007 Yardımcı OIacaktır

Son düzenleme:
Ben Yeni Aldım 28 K'ya Pazartesi Gelecek Redmi 12'den Geçiyorum Kesinlikle Alınır

@Mert_007 Yardımcı OIacaktır
:)
Evet alınır. Bu fiyat bandındaki en f/p telefonlardan birisi. A21s den sonra uzay mekiği gibi gelcek.

Geri