Anker alabilirsin güzel ve tavsiye edilen bir modelŞarj Kablosu Kutudan Çıktı . Adaptör Lazım bütçe ÇOK SIKINTI DEĞİL. ancak çokta uçmaya gerek yok 25w ve üzeri adaptör önerisi lazım ama uzun ömürlü olsun istiyorum çokta uygun markalara girmeye gerek yok.
Şarj Kablosu Kutudan Çıktı . Adaptör Lazım bütçe ÇOK SIKINTI DEĞİL. ancak çokta uçmaya gerek yok 25w ve üzeri adaptör önerisi lazım ama uzun ömürlü olsun istiyorum çokta uygun markalara girmeye gerek yok.
Şarj Kablosu Kutudan Çıktı . Adaptör Lazım bütçe ÇOK SIKINTI DEĞİL. ancak çokta uçmaya gerek yok 25w ve üzeri adaptör önerisi lazım ama uzun ömürlü olsun istiyorum çokta uygun markalara girmeye gerek yok.
elimde 15w orjinal samsung adaptörü var zaten m21le çıkmıştı ama 2.5-3 saatte doluyorÜrünü kendim kullanıyorum. 1 yıldır. Gayet başarılı.
Aslında 65-100 w adaptörler şovdan ibaret. Sağlıklı olan sabit bir güç kaynağı ile düşük voltajda şarj etmek.
iPhone ve Samsung pil sağlığını düşündüğü için çok yüksek seviye koymuyor diye düşünüyorum.
Bunuda akrabama aldık Samsung cihazı için harika ürün kablosu örgü çok sağlam keza adaptörde tavsiye ederim
yorumlarda 2.-3. günden bozulma yaşanların sayısı az değil pek güvenemiyorum cihaz 1 aylık bile değil
A35 için aldık memnunuz tavsiye ederim
Kendi satıcısından alırsan sorun olmaz.yorumlarda 2.-3. günden bozulma yaşanların sayısı az değil pek güvenemiyorum cihaz 1 aylık bile değil
Tercih sizin biz cihazı alalı 7 veya 8 ay oldu herhangi bir problem yok olacağını zannetmiyorum olsa bile Garanti diye bir şey var günün sonunda bu kadar paranoyak olmanın manası yok benceelimde 15w orjinal samsung adaptörü var zaten m21le çıkmıştı ama 2.5-3 saatte doluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yorumlarda 2.-3. günden bozulma yaşanların sayısı az değil pek güvenemiyorum cihaz 1 aylık bile değil
eğer adaptör nedeiyle telefon bozulursa spigen markası ve hb dan şikayetçi olabilirmiyim pekiTercih sizin biz cihazı alalı 7 veya 8 ay oldu herhangi bir problem yok olacağını zannetmiyorum olsa bile Garanti diye bir şey var günün sonunda bu kadar paranoyak olmanın manası yok bence![]()
Bence siz spigen almayın bunu alıneğer adaptör nedeiyle telefon bozulursa spigen markası ve hb dan şikayetçi olabilirmiyim peki