S25 fe VS Yurtdışı iPhone 16 pro

armadillo

80+
Reaksiyon skoru
9
Aslında bütçem çok yok iphone'a çıkarsam kendimi aşırı aşırı zorlayıp sıkıntıya sokmam gerekecek. Aklımda 32.000 TL'ye samsung s25fe almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Veya ne alınır?

Aslında bütçem çok yok iphone'a çıkarsam kendimi aşırı aşırı zorlayıp sıkıntıya sokmam gerekecek. Aklımda 32.000 TL'ye samsung s25fe almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Veya ne alınır?
Yurtdışı cihazla uğraşılmaz bütçe neye yetiyorsa onu al S25 FE segmentinde iyi cihaz.

Yurtdışı cihazla uğraşılmaz bütçe neye yetiyorsa onu al S25 FE segmentinde iyi cihaz.
Beni 4 5 sene götürecek premium bir cihaz istiyorum. S25 fe denedim kaliteli vs iyi hissetirdi açıkcası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xioami falan çok bulaşmak istemiyorum biraz itici ve yavaşlıyorlar gibi geliyor bir zaman sonra.

Beni 4 5 sene götürecek premium bir cihaz istiyorum. S25 fe denedim kaliteli vs iyi hissetirdi açıkcası.

Xioami falan çok bulaşmak istemiyorum biraz itici ve yavaşlıyorlar gibi geliyor bir zaman sonra.
Xiaomi konusunda aynı fikirdeyim. Beklentine bağlı olarak S25 FE alınabilir 5 sene gidebilecek bir cihaz ama bu 5 senede asla kasma olmaz gibi de düşünmemek lazım.

Hocam yurtdışı uğraştırır ileride ne olacağı belli olmaz çok cari açık veriyor sistem böyle, bir eylem yapılır gibi. s25fe üzmez

s24fe fiyatları bu kadar artmasa s24fe alacaktım anneme ama s25fe mi alsam diye düşünüyorum şu anda düşer mi acaba daha ya da iphone tarafında bir şey mi alsam bilemiyorum 35 bütçe

Ben de bayadır araştırıyorum bu bütçede alınabilecek güzel cihazlardan birisi s25fe fiyatı düştüğü için. Eskiden pahalı olduğu için önermiyordu insanlar fakat şu anda 32.000 TL ye alınabilecek bir cihaz.
s24fe fiyatları bu kadar artmasa s24fe alacaktım anneme ama s25fe mi alsam diye düşünüyorum şu anda düşer mi acaba daha ya da iphone tarafında bir şey mi alsam bilemiyorum 35 bütçe

S25 fe iyidir samsungdan başka marka düşünmüyorsan o paraya iphone almak parayı çöpe atmak zaten

S25 fe iyidir samsungdan başka marka düşünmüyorsan o paraya iphone almak parayı çöpe atmak zaten
değil mi ip13 düşündüm saçma ama değer kaybı yaşamaz android kadar diye emin değilim tabi ve iphonedan başka telefon kullanmamasından ötürü ama alışır diye düşünüyorum androide ben de s25 kullanıyorum zaten güzelleştirmişler

değil mi ip13 düşündüm saçma ama değer kaybı yaşamaz android kadar diye emin değilim tabi ve iphonedan başka telefon kullanmamasından ötürü ama alışır diye düşünüyorum androide ben de s25 kullanıyorum zaten güzelleştirmişler
Alışır ya samsung da ayar var iphone gibi alttaki tuşları kaldırırsınız.

Alışır ya samsung da ayar var iphone gibi alttaki tuşları kaldırırsınız.
one ui 8.5 ve good lock ile parmak izi okuttuktan sonraki açılış ekranı animasyonlar falan ios ile aynı yapılabiliyor

good lock indirmeyeceksen samsung alma sakın

İp 13 saçmalık 60 hz telefona 35k hayatta

one ui 8.5 ve good lock ile parmak izi okuttuktan sonraki açılış ekranı animasyonlar falan ios ile aynı yapılabiliyor

good lock indirmeyeceksen samsung alma sakın
Nası yapıyoz onı hangi eklenti

İp 13 saçmalık 60 hz telefona 35k hayatta

Nası yapıyoz onı hangi eklenti
samsung storedan indiriyorsun özelleştirme uygulaması samsungun kendi uygulaması zaten zamanında işlemciler o kadar güçlü değilken ek özellikleri ayarlarda vermek yerine ayırdılar şimdi ayarlara aynen dahil etseler olur bence ama düzeni kurmuşken yapmıyorlar sanırım s23 işe yarar özellikleri açtım pil süremden kısmıyor neredeyse hiç
animasyonların şeklini falan buradan ayarlayabiliyorsun biraz araştırırsın telefonu aldıktan sonra good locku

Geri