Yurtdışı cihazla uğraşılmaz bütçe neye yetiyorsa onu al S25 FE segmentinde iyi cihaz.Aslında bütçem çok yok iphone'a çıkarsam kendimi aşırı aşırı zorlayıp sıkıntıya sokmam gerekecek. Aklımda 32.000 TL'ye samsung s25fe almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Veya ne alınır?
Beni 4 5 sene götürecek premium bir cihaz istiyorum. S25 fe denedim kaliteli vs iyi hissetirdi açıkcası.Yurtdışı cihazla uğraşılmaz bütçe neye yetiyorsa onu al S25 FE segmentinde iyi cihaz.
Xiaomi konusunda aynı fikirdeyim. Beklentine bağlı olarak S25 FE alınabilir 5 sene gidebilecek bir cihaz ama bu 5 senede asla kasma olmaz gibi de düşünmemek lazım.Beni 4 5 sene götürecek premium bir cihaz istiyorum. S25 fe denedim kaliteli vs iyi hissetirdi açıkcası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xioami falan çok bulaşmak istemiyorum biraz itici ve yavaşlıyorlar gibi geliyor bir zaman sonra.
s24fe fiyatları bu kadar artmasa s24fe alacaktım anneme ama s25fe mi alsam diye düşünüyorum şu anda düşer mi acaba daha ya da iphone tarafında bir şey mi alsam bilemiyorum 35 bütçe
S25 fe iyidir samsungdan başka marka düşünmüyorsan o paraya iphone almak parayı çöpe atmak zatens24fe fiyatları bu kadar artmasa s24fe alacaktım anneme ama s25fe mi alsam diye düşünüyorum şu anda düşer mi acaba daha ya da iphone tarafında bir şey mi alsam bilemiyorum 35 bütçe
değil mi ip13 düşündüm saçma ama değer kaybı yaşamaz android kadar diye emin değilim tabi ve iphonedan başka telefon kullanmamasından ötürü ama alışır diye düşünüyorum androide ben de s25 kullanıyorum zaten güzelleştirmişlerS25 fe iyidir samsungdan başka marka düşünmüyorsan o paraya iphone almak parayı çöpe atmak zaten
Alışır ya samsung da ayar var iphone gibi alttaki tuşları kaldırırsınız.değil mi ip13 düşündüm saçma ama değer kaybı yaşamaz android kadar diye emin değilim tabi ve iphonedan başka telefon kullanmamasından ötürü ama alışır diye düşünüyorum androide ben de s25 kullanıyorum zaten güzelleştirmişler
one ui 8.5 ve good lock ile parmak izi okuttuktan sonraki açılış ekranı animasyonlar falan ios ile aynı yapılabiliyorAlışır ya samsung da ayar var iphone gibi alttaki tuşları kaldırırsınız.
İp 13 saçmalık 60 hz telefona 35k hayattadeğil mi ip13 düşündüm saçma ama değer kaybı yaşamaz android kadar diye emin değilim tabi ve iphonedan başka telefon kullanmamasından ötürü ama alışır diye düşünüyorum androide ben de s25 kullanıyorum zaten güzelleştirmişler
Nası yapıyoz onı hangi eklentione ui 8.5 ve good lock ile parmak izi okuttuktan sonraki açılış ekranı animasyonlar falan ios ile aynı yapılabiliyor
good lock indirmeyeceksen samsung alma sakın
samsung storedan indiriyorsun özelleştirme uygulaması samsungun kendi uygulaması zaten zamanında işlemciler o kadar güçlü değilken ek özellikleri ayarlarda vermek yerine ayırdılar şimdi ayarlara aynen dahil etseler olur bence ama düzeni kurmuşken yapmıyorlar sanırım s23 işe yarar özellikleri açtım pil süremden kısmıyor neredeyse hiçİp 13 saçmalık 60 hz telefona 35k hayatta
Nası yapıyoz onı hangi eklenti