Neler Yeni

S25 Hakkında Düşünceleriniz Neler?

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ege Beker
Merhaba herkese, ben de çoğu kişi gibi S25 serisinin çıkmasını bekliyordum fakat fiyatları görünce tüm düşüncelerim değişti. Unpacked yayınında anlatılanlar çok iyi olsa da sizce "kamera kalitesi, batarya performansı ve uzun vadeli kullanım" düşünen birisi S25 almalı mı? Bazı yerlerde fiyatlarının 1 2 ay sonra yaklaşık 10 bin TL'ye yakın düştüğünü duydum. Sizce bu düşüşü bekleyip yazdığım kriterler de göz önünde bulundurularak S25 alınır mı yoksa şimdi bütçemi zorlamadan S24 FE alıp keyfime mi bakayım? Düşünceleriniz neler? Şimdiden teşekkürler.

45in altına inmez bence. S24 FE tüm işinizi görecektir. Depolama derdiniz varsa 256gb alabiliyosanız alın.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,465
İsim
Emre siyah
Yani fiyatları çok yüksek tutmaya başladı samsung iyi marka hoş marka dedik ama biraz bozmaya başladılar.
Bence s23 alın geçin

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ege Beker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani fiyatları çok yüksek tutmaya başladı samsung iyi marka hoş marka dedik ama biraz bozmaya başladılar.
Bence s23 alın geçin
Hocam S23 tavsiye etme sebebiniz sd işlemci mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

45in altına inmez bence. S24 FE tüm işinizi görecektir. Depolama derdiniz varsa 256gb alabiliyosanız alın.
Yani ben de birden aman aman bir düşüş olacağını sanmıyorum

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,465
İsim
Emre siyah
Hocam S23 tavsiye etme sebebiniz sd işlemci mi

Yani ben de birden aman aman bir düşüş olacağını sanmıyorum
Evet ,sd işlemci.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Furkan Görür
kamera olarak s24u dan pek farkını göremedim. Köşeli tasarım değişmiş bana göre s24u köşesi daha iyi kılıfsız kullanmıyoruz zaten.

Gidin s24u alın 30kya sonra 3-4kya server kayıt parası koyun hayırlı olsun çünkü öyle yaptım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Abdullah Çetin
Merhaba herkese, ben de çoğu kişi gibi S25 serisinin çıkmasını bekliyordum fakat fiyatları görünce tüm düşüncelerim değişti. Unpacked yayınında anlatılanlar çok iyi olsa da sizce "kamera kalitesi, batarya performansı ve uzun vadeli kullanım" düşünen birisi S25 almalı mı? Bazı yerlerde fiyatlarının 1 2 ay sonra yaklaşık 10 bin TL'ye yakın düştüğünü duydum. Sizce bu düşüşü bekleyip yazdığım kriterler de göz önünde bulundurularak S25 alınır mı yoksa şimdi bütçemi zorlamadan S24 FE alıp keyfime mi bakayım? Düşünceleriniz neler? Şimdiden teşekkürler.
Alacaksan da yazı falan beklemeni öneririm..
Fiyatları düşeceği kadar düşer o zaman..
(Dolar da bir değişiklik olmaz ise)

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ege Beker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kamera olarak s24u dan pek farkını göremedim. Köşeli tasarım değişmiş bana göre s24u köşesi daha iyi kılıfsız kullanmıyoruz zaten.

Gidin s24u alın 30kya sonra 3-4kya server kayıt parası koyun hayırlı olsun çünkü öyle yaptım :D
Hocam yd telefon işi sakat geliyor ben redmiden çok çektim değiştirme sebebim de bu zaten, he redmi ney samsung ney çağ atlayacaksın dersen haklısınız. Bu yeni server kayıt işlerini falan da tam bilmiyorum yapacak kişi sağlam mı nedir ne değildir uğraşmak istemiyorum açıkçası. Belki sapasağlam olacak belki de baş ağrıtacak bilmiyorum çok uzun vadede ne olur.

Alacaksan da yazı falan beklemeni öneririm..
Fiyatları düşeceği kadar düşer o zaman..
(Dolar da bir değişiklik olmaz ise)
Şuanki redmi çok uğraştırıyor beni son 2 aydır S25 i bekliyordum zaten yaza kadar bence de düşebileceği kadar düşer ama elimdekiyle o zamana kadar dayanabilir miyim orasını bilmiyorum :D

Reindi

80+ Silver
45k nın altına düşeceğini sanmıyorum o paralara da cıkarsam iphone alırım açık konusalım s23 var bende acayip güzel

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ege Beker
45k nın altına düşeceğini sanmıyorum o paralara da cıkarsam iphone alırım açık konusalım s23 var bende acayip güzel
Hocam o fiyata ya 13 alınır ya da 14 ben de o fiyatı verip 60hz ekran kullanmak istemiyorum. Iphone seçeneğini en baştan eledim. S23 e de baktım sıfır olarak 24 ile aynı fiyatta, sd işlemci ne kadar farkeder bilmiyorum detaylı olarak performans testlerini. Bataryası nasıl gidiyor peki 1 günü çıkarıyor mu rahatça 23?

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
45 civarı olursa alınabilir bende s24 var 27bin TL gibi bir fiyata almıştım memnunum aslında ama exynos ve 8gb ramden dolayı takas desteği ile s25 düşünüyorum.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
murat
valla ne yalan söyleyeyim hoşuma gitti telefon ama fiyatları da bir o kadar sinirimi bozdu 45 civarına satılsa alırım diyordum şimdi 55 60 buna vereceğime 16 pro ya da 15 pro almaya karar verdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Abdullah Çetin
Hocam yd telefon işi sakat geliyor ben redmiden çok çektim değiştirme sebebim de bu zaten, he redmi ney samsung ney çağ atlayacaksın dersen haklısınız. Bu yeni server kayıt işlerini falan da tam bilmiyorum yapacak kişi sağlam mı nedir ne değildir uğraşmak istemiyorum açıkçası. Belki sapasağlam olacak belki de baş ağrıtacak bilmiyorum çok uzun vadede ne olur.

Şuanki redmi çok uğraştırıyor beni son 2 aydır S25 i bekliyordum zaten yaza kadar bence de düşebileceği kadar düşer ama elimdekiyle o zamana kadar dayanabilir miyim orasını bilmiyorum :D
256gb almak lazım zaten 128 ne alaka 2025'te ey samsung?? 45k'nın altına ne kadar düşerse o kadar cazip..

Top Bottom