S25 Ultra dan 16 Pro Maxe

Reaksiyon skoru
3
Samsung S25 Ultra dan İphone 16 Pro Maxe geçen veya tam tersini yapan arkadaşlar tecrübelerini ve hangisini daha çok beğendiğini yazabilir mi

2 sinide denemedim o kadar zengin degilim ama 17 pro Max çıkana kadar şuan en iyi cihaz s25 ultra her açıdan hemde kamera olsun batarya olsun günlük kullanım yada oyun olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Samsung S25 Ultra dan İphone 16 Pro Maxe geçen veya tam tersini yapan arkadaşlar tecrübelerini ve hangisini daha çok beğendiğini yazabilir mi
böyle bir geçiş yapan olanı sanmıyorum geçmek te mantıklı değil hem daha kötü bir telefona geçiyorsun hem de üstüne para veriyorsun.

Geçiş yapmadım ancak ikisini de deneyimleme şansım oldu kısa süreli. İkisi de çok iyi telefonlar ben şahsen Apple ekosistemi ve iOS farkından dolayı iPhone 16 alman tarafında olurum. Kıyaslama olarak ise çoğu şeyi birbirine çok yakın benim için en büyük fark kamera oldu kamera olarak iPhone 16 Pro Max çok daha iyi benim gözümde. (Zoom vesaire özellikleri dahil değil çekim ve video olarak) Teknik özelliklerinde şu azmış şu fazlaymış diye takılma hiçbir fark yok aralarında

kendim s25u kullanıyorum teyzemin 16pm iyle test yaptıydım kamerada s25u baya fark atıyor oyunlarda yüksek ayararda s25u ilk 15 dk daha iyi sonrasında stabilitesi azalıyor fazla ısıdan 16pm30dk boyunca aynı stabiliteyi sağladı bitek ısınınca güç kesmiyor render testinde 16pm biraz daha iyi ekran olarak s25u bariz önde tek sorunu ekstra parlaklık açınca ekranı fazla ısınıyor onun dışında haporlör olarak 16pm daha iyi s25u dada kendi eq ayarını yapabiliyorsun işlemci olarak s25 u daha önde tavsiyem s25u dan 16pm ye geçilmez

15 Pro Max'den 1 aylığına 24 Ultra'ya geçtim geçen ay, en üst seviye cihazlar arasında böyle kötü bir cihaz olamaz. Cihazın stabil çalışan tek yeri kendi arayüzü. Kendi kamera uygulamasının arayüzü bile gecikiyor, takılıyor, atlamalar oluyor. Uygulama arayüzleri ayrı sıkıntı zaten. Animasyonları ayrı kötü, tepkileri ayrı kötü. Cihazın başarılı bulduğum tek noktası ekran yansıma önleyicisi. video çekiyorsun soluk gibi görünüyor, fotoğrafa geçiyorsun 10 kat daha canlı renkler, videoda zoom yapıyorsun her kameranın keskinliği farklı, ön kamerada ışığı arkana alıyorsun cilt tonun gri oluyor. OneUI 8 ile kameraya yeni bir algoritma gelecekmiş ama ne değişir bilgim yok.
25 Ultra, 24 Ultra'nın kasası değiştirilmiş hali, 15 PM ile 16 PM arasındaki fark gibi. Pek bir fark yok.
X200 Pro, Magic 7 Pro gibi cihazlar varken Samsung tercih edilmeyecek noktaya geliyor.

15 Pro Max'den 1 aylığına 24 Ultra'ya geçtim geçen ay, en üst seviye cihazlar arasında böyle kötü bir cihaz olamaz. Cihazın stabil çalışan tek yeri kendi arayüzü. Kendi kamera uygulamasının arayüzü bile gecikiyor, takılıyor, atlamalar oluyor. Uygulama arayüzleri ayrı sıkıntı zaten. Animasyonları ayrı kötü, tepkileri ayrı kötü. Cihazın başarılı bulduğum tek noktası ekran yansıma önleyicisi. video çekiyorsun soluk gibi görünüyor, fotoğrafa geçiyorsun 10 kat daha canlı renkler, videoda zoom yapıyorsun her kameranın keskinliği farklı, ön kamerada ışığı arkana alıyorsun cilt tonun gri oluyor. OneUI 8 ile kameraya yeni bir algoritma gelecekmiş ama ne değişir bilgim yok.
25 Ultra, 24 Ultra'nın kasası değiştirilmiş hali, 15 PM ile 16 PM arasındaki fark gibi. Pek bir fark yok.
X200 Pro, Magic 7 Pro gibi cihazlar varken Samsung tercih edilmeyecek noktaya geliyor.
hocam x200 pro , magic 7 pro , xiaomi T serisi vs çok güzel telefonlarda neden 2.el piysada bu kadar çakılıyorlar onu çözemiyorum bunun genel olarak sebebi ülkede iphone ve samsung telefondan başka cihaz bilmemelerimi

Evet :D
Koyun gibi milletiz kim ne halt alıyorsa diğerleri de takip ediyor öyle olmasa başta boş para yiyen adamları daha ilk yıllarda ülkeden atarlardı hain diye :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,293
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri