S25 ultra vs iphone 15 pro

Revewkis

80+
Reaksiyon skoru
50
Yıllarca samsung ve xiaomi kullandım zaman içerisinde yavaşlaması ve saçma sapan hatalar yüzünden kullanım keyfini az buldum bundan dolayı iphone tercih edecektim lakin arkadaşlarım s25 ultra al daha iyi dediler daha iyi bilen kişiler sizlersiniz yönlendirmelere açık biriyim nedenleri ile hangisini tercih etmeliyim önerirsiniz sevinirim

Pro yerine Pro Max alırsan Pro Mac derim illa pro ile karşılaştıracaksan 25 ultra.

16 pro falan desen ios istediğinden belki tamam ama s25 ultra ip 15 pro maxi havada karada ezer

Kesinlikle Samsung s25 ultra hatta iOS yalakası Youtuberlar bile Samsung'a dönüş yaptı. Siz düşünün.

Herhangi bir iPhone şuan Samsung s24 modellerinden bile 15 yıl geride. S25 ultra kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum. Fotoğraflar doğal renklere çok yakın. Ekrandaki görüntü gerçek dünyada gözümüzle gördüğümüz görüntüden bile güzel ve keskin. Bu görüntüyü gözle görebilmeniz için polarize, yeşil filtreli iyi bir gözlük merceği ile ulaşabilirsiniz. İşlemci oyucu bilgisayarı gücünde. Pil kapasitesi az sadece. Ben çok oyun oynarım. Ona rağmen yatmadan önce şarja takıyorum. Ara sıra akşam taktığımda oluyor. Yapay zekayı kullanmaya alışınca yokluğu aranıyor.

Herhangi bir iPhone şuan Samsung s24 modellerinden bile 15 yıl geride. S25 ultra kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum. Fotoğraflar doğal renklere çok yakın. Ekrandaki görüntü gerçek dünyada gözümüzle gördüğümüz görüntüden bile güzel ve keskin. Bu görüntüyü gözle görebilmeniz için polarize, yeşil filtreli iyi bir gözlük merceği ile ulaşabilirsiniz. İşlemci oyucu bilgisayarı gücünde. Pil kapasitesi az sadece. Ben çok oyun oynarım. Ona rağmen yatmadan önce şarja takıyorum. Ara sıra akşam taktığımda oluyor. Yapay zekayı kullanmaya alışınca yokluğu aranıyor.
Hocam 1 yıl sonra da aynı etki ile çalışacak mı sonuçta şuanda bile hala iphone 11 takır takır kullanan çok insan var

Hocam iphone al kendim de 15 kullanıyorum iphonedan şaşma

ytlere bakma onlar her yıl telefonu en güncele çeviriyor sende o kadar para varsa android al yoksa ios hala en kralı uzun ömürlülük için

Geri