S25 ultradan xiaomiye geçiş?

S25 ultra dan xiaomi 17 pro maxe geçilirmi
Bence geçilmez. Yazılım olarak gerisinde.
İşlemci kamera olarak xiaomi bir tık daha önde ama s25 ultra da çok yeterli ve güçlü bir cihaz. Çokta stabil. Ha derseniz yazılım sıkıntı değil 2. Ekran çok hoşuma gitti o zaman belki ama s25u zaten her anlamda yeterli bir cihaz. Belki s26u ya geçilir.

YUrtdışı alırım alırsam arkadaki ekran ve batarya kapasitesi çok hoşuma gitti işlemcisindrde 1 milyon antutu daha önde
aşırı güçlü bir zihaza geçmiyorsun güçlü cihazdan güçlü cihaza geçtiğin için fazla bisey farketmezsin ama hevesin varsa sen bilirsin

Sırf arka kamera görüntüsü için kanma reis. S25u iyidir. Paran cebinde kalsın.

YUrtdışı alırım alırsam arkadaki ekran ve batarya kapasitesi çok hoşuma gitti işlemcisindrde 1 milyon antutu daha önde
Yurt dışıda bedava değil. Şuan 50k civarından satılıyor. Bence olması gerekenden fazla yüksekte. 17 25 civarına 17 pro 30 civarına 17 pro Max 35 civarına satılmadığı sürece gerek yok. Olması gereken fiyatlar onlar. Ayrıca yazılımdan çok kaybedeceksin. Mesela senin s25u tüm kameralardan video çekebiliyor yazılımı çok daha stabil o tarz çok daha fazla özelliği var ama xioamide bu yok. Video tarafında da samsung daha önde daha akıcı çekiyor. 8k sı aşırı net s25u nun. Video çekerken kamera döndürebiliyorsun vs. Bu xiaomi ye geldi mi bilmiyorum. Ama genelinde yok. S25u da kaleminde var + olarak. Şahsen. Azcık güçsüz olsada olur ki bu fark gündelik olarak asla yansımicak bir fark. Yansısa bile milisaniyeler falan olur fark edemezsin yan yana koymadıkça. Arka ekran evet güzel ona lafım yok. He birde samsung da goodlock ve knoxda var. Knox çok güvenilir tutuyor.

Zaten elinizdeki cihaz en üst segment xiaomi 17 ultrada aynı şekilde ama samsung kadar kaliteli bir arayüz maalesef yok xiaominin kamera ve ekran olarak bir fikrim yok canlı bir şekilde görmediğim için xiaomi 17 ultrayı ama ben olsam geçmezdim bence sizdeki geçme hisside bi heves.🙂

Açıkcası 25 Ultra cihazım olsa (23 Ultra kullanmış birisi olarak) hiç heyecan aramazdım. Yazılım ve kamera güzeldi. Sırf satma sebebim köşeli tasarımıydı.

Batarya ve 2. Ekran içinde geçmezdim diye düşünüyorum.

Geri