Benim aklımda şu vardı aslındae/os/ custom rom kuracaksan çok mantıklı telefon bence
Communitysi çok yardımcı olmuyor ben kuramadım bı hata veriyordu cihaz yinede şansını dene olmazsa lineages osun Portlanmis versiyonu varBenim aklımda şu vardı aslında
![]()
[ROM][10.0][OneUI 2.5][G930X/G935X/N930X/N935X]FloydQ V8.0
Welcome to FloydROM For the Exynos8890 Series for Exynos8890 - S7 / S7E / Note 7 / Note 7 FE Quick Notes : FloydROM is a OneUI 2.5 Android 10 Port from the Galaxy Note 9. If you wish to use a mod, component or part of this ROM for your own...xdaforums.com
lineageos çok kötü gözüküyor şahsen, kişiselleştirme ayarları da o kadar gelişmiş değil diye biliyorum.olmazsa lineages osun Portlanmis versiyonu var
en son android değil eski baya official da değilBenim aklımda şu vardı aslında
![]()
[ROM][10.0][OneUI 2.5][G930X/G935X/N930X/N935X]FloydQ V8.0
Welcome to FloydROM For the Exynos8890 Series for Exynos8890 - S7 / S7E / Note 7 / Note 7 FE Quick Notes : FloydROM is a OneUI 2.5 Android 10 Port from the Galaxy Note 9. If you wish to use a mod, component or part of this ROM for your own...xdaforums.com
s8 al biraz daha iyi pixel experince bak pixel arayüzülineageos çok kötü gözüküyor şahsen, kişiselleştirme ayarları da o kadar gelişmiş değil diye biliyorum.
Bu arada S8 buldum 500 TL farkla ama batarya şüpheye düşürdü 3000 mah diye
varsa s9 bak hocam o daha da iyi bencelineageos çok kötü gözüküyor şahsen, kişiselleştirme ayarları da o kadar gelişmiş değil diye biliyorum.
sürümü fazla yüksek tutmayı gerek görmüyorum.en son android değil eski baya official da değil
sorunsuzları iki katından fazlaya satılıyor.varsa s9 bak hocam o daha da iyi bence
bataryası sorun çıkarır mıs8 al biraz daha iyi pixel experince bak pixel arayüzü
s8de type c var bence tek başına bu yetersürümü fazla yüksek tutmayı gerek görmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorunsuzları iki katından fazlaya satılıyor.
bataryası sorun çıkarır mı
s7 edge sorun çıkarcaktı s8de çıkarır çok bişe değişmicektisürümü fazla yüksek tutmayı gerek görmüyorum.
sorunsuzları iki katından fazlaya satılıyor.
bataryası sorun çıkarır mı
kaç saat gider peki? yan telefon diye kullanacağım ama bir en az 3-4 saat gitsin istiyorum.s7 edge sorun çıkarcaktı s8de çıkarır çok bişe değişmicekti
aslında bir tane buldum uygun fiyata ama fazla fotoğraf olmaması pek hayrı alamet değil gibivarsa s9 bak hocam o daha da iyi bence
2000 hiç inandırıcı gelmedi telefon da sorunlar mı var da o kadar ucuz?2000'e buldum, baktım benim A32'den bile iyiymiş. Custom ROM kurup yan telefon olarak kullanmayı düşünüyorum. Nasıl olur?