Neler Yeni

Saat 18:00'da paylaşılacak olan Monitör (Tahminleri Alalım)

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Uygunsuz davranış
itopya da açmış sıcak fırsatlarda konu olarak sanki bütün fiyatlar %50 düştü tahmin yazdım kocaman meşgul olmak istemiyosan bakma
kardesım zihinsel olarak engele sahipmisin?
İtopya nın actı dedgıı sey REKLAM kendini onlar ile bir mi tutuyorsun

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
boşver hocam hepsi ayrı bi kafada, gelmiş agresif agresif konuşuyor
agresflik ? kardeşim buyanlıs kategorı de konu acmak daha ılk defa yasanan bır durummu da normal karsılayacagım

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
Kim paylaşacak?

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ben girdiğim zaman monitördeydi.
sen gırdıgın zaman monıtördeyse neden acaba
1700660413241.png

• Beğen
Reaksiyonlar: 1721

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
agresflik ? kardeşim buyanlıs kategorı de konu acmak daha ılk defa yasanan bır durummu da normal karsılayacagım
Anlamsız agresifsiniz, konunun açılma amacı "yapılacak indirimli ürünü tahmin etmek" olsa da sonuç olarak baktığımızda ortada bir indirim olacak değil mi? İnsanlar burada niye indirimleri paylaşıyor? İndirim daha fazla kişiye ulaşsın, daha fazla kişi faydalansın diye. Bu konuya giren ve olayı bilmeyen insanlar da dolaylı yoldan aynı sonuca varıyor. Konu sahibinin bunu Sıcak Fırsatlara açmasını yargılayamazsınız bu sebeple.

Konu sahibi kaç kez yanlış kategoride konu açmış da ilk defa yaşanan bir durum değil diyorsunuz? Başkalarının hatasını neden konu sahibine yükleyip ona patlıyorsunuz?

• Beğen
Anlamsız agresifsiniz, konunun açılma amacı "yapılacak indirimli ürünü tahmin etmek" olsa da sonuç olarak baktığımızda ortada bir indirim olacak değil mi? İnsanlar burada niye indirimleri paylaşıyor? İndirim daha fazla kişiye ulaşsın, daha fazla kişi faydalansın diye. Bu konuya giren ve olayı bilmeyen insanlar da dolaylı yoldan aynı sonuca varıyor. Konu sahibinin bunu Sıcak Fırsatlara açmasını yargılayamazsınız bu sebeple.

Konu sahibi kaç kez yanlış kategoride konu açmış da ilk defa yaşanan bir durum değil diyorsunuz? Başkalarının hatasını neden konu sahibine yükleyip ona patlıyorsunuz?
Ürün ve fiyat belli olur o zaman sıcak fırsatlara açılır. Doğru kategoride olsaydı kategori değiştirilmez aynı şekilde sıcak fırsatlarda kalırdı. Haklıyı ezmeye uğraşmayın. Uslubu yanlıştır ona lafım yok. "Açtıysak açtık senene kardeşhim yeaaa" modunda yazanları haklı çıkarmıyor ancak bu.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Melih TURGUT
kardesım zihinsel olarak engele sahipmisin?
İtopya nın actı dedgıı sey REKLAM kendini onlar ile bir mi tutuyorsun
benimle düzgün konuş zihinsel engel falan furkan akbaşı arattırma bana bütün hasköyü toplarım ülker ticareti basarım :d sen gel burda köylüne abuk subuk konuş ayıp ayıp ben burda tek kumlucalı takılıyorum sanıyorum

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ürün ve fiyat belli olur o zaman sıcak fırsatlara açılır. Doğru kategoride olsaydı kategori değiştirilmez aynı şekilde sıcak fırsatlarda kalırdı. Haklıyı ezmeye uğraşmayın. Uslubu yanlıştır ona lafım yok. "Açtıysak açtık senene kardeşhim yeaaa" modunda yazanları haklı çıkarmıyor ancak bu.
O kişileri haklı çıkarmak gibi bir amacım yok zaten. Daha önceden ürün ve fiyat belli olmadan da sıcak fırsatlara konular açıldı, "x indirimi/indirimleri başlıyor" tarzında.

Story'de yazana göre Premium bir modelde çok sağlam bir indirim olacak ve çok sınırlı stok olacağı yazıyor. Bunun konusu monitör indirimi paylaşıldıktan sonra indirim bitene kadar kaç kişiye ulaşır? Konusu önceden açılmalı ki forumda böyle bir indirim olunacağı bilinsin, ihtiyacı olan faydalanabilsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Melih TURGUT
Ya beyler sallayın işte ya konu başlıklarını arşive üye olurken nasıl yapacağınızın eğitimini mi alıyor herkes yanlış varsa düzeltilir, tek derdimiz bu olsa

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,084
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Arkadaşlar kategori muhabbetini bırakalım lütfen konuyu daha fazla dağıtmayalım, arkadaş indirim olacağı için sıcak fırsatlara açmayı uygun görmüş tamamen haksız da sayılmaz, şimdilik monitör kategorisinde dursa daha iyi o kadar. Ürün geldiği zaman sıcak fırsatlara konusu açılır zaten. Tahminleri alalım hadi. Ben msi ips bir monitör bekliyorum normal piyasası 4.5-5 civarı olan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,669
Üyeler
162,721
Son üye
piricat
Top Bottom